Sök
Stäng denna sökruta.

Kritik är ingen kampanj

Även politiker gör sammanfattningar så här års av det år som gått.  En av våra mest kritiserade statsråd, Åsa Romson, gör i sin slutsatsen att hon utsätts för en "kampanj", framför allt i sociala medier.  Det sa hon i en intervju i tidningen Metro innan jul. "Jag är medveten om att det finns ett antal som bedrivit ganska hårda kampanjer mot mig" "Att använda sociala medier enbart för att tala om att särskilt kvinnliga politiker är nollor" Hon vill alltså hävda att hon inte bara är utsatt för en hetskampanj utan också att skälet är  för att hon är kvinna.    Före detta riksdagsledamoten Per Garthon, numera mest känd för att han gång på gång åker fast för rattfylleri men varje...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon