Search
Close this search box.

LO låser dörren

Bilden är gjord av "I fablernas land" I veckan har det varit en stor nyhet om invandraren som tjänade 180 kronor för lite för att miniminivån höjts utan att företaget observerade det och därför nu utvisas. Trots att han jobbar och betalar skatt i Sverige sedan flera år. Hans barn har inte längre någon anknytning till födelselandet.    Men det här måste väl ändå vara ett undantag, tänker kanske ni.  Nej.  För så här blir det och ofta, när man ger facken i praktiken veto över vem som får stanna här om de har jobb. Om du inte har jobb är alla välkomna. I sann gammal LO-anda. Det är nämligen LO som i princip samtliga fall undertecknar det papper som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon