Search
Close this search box.

Tala ur skägget

Det går just nu inte en skiljelinje i svenskt politik genom de traditionella blockgränserna utan mellan de som vill begränsa flyktingvågen och de som inte vill det.  Här står märkligt nog Centern och Vänsterpartiet enade.  Men det finns en massa andra liberaler i olika partier som enas här, över partigränser och över blockgränser. Det råder också rätt stor begreppsförvirring och man blandar medvetet ihop ideologi med praktik. Och det är som att försöka låsa upp en dörr med en banan.  De som inte vill ha begränsningar pratar om öppenhet och att man måste riva i systemen för att människor flyr. Men de vägrar konsekvent svara på exakt vad detta betyder.  Javisst, vi måste absolut avregglera arbetsmarknad, bostadsmarknad etc. Jag är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon