Sök
Stäng denna sökruta.

Vinnova ger sig

Jag överklagade som bekant beslutet Vinnova enligt mig ogrundat fattade om sekretess för projektredovisningen Rättviseförmedlingen skickat in angående Rättviseräknaren.  Anledningen var flera, främst för att det var solklart att de missbrukat Sekretesslagen men också för andra jag pratat med sagt att även de haft problem med just detta för handlingar de ville få ut över projekt Vinnova finansierat.  Mitt överklagande skickades den 2 december.  Och tydligen var det en fullträff.  För idag kom detta mail från Vinnova:    Istället för att skicka min överklagan till Kammarrätten som brukligt valde myndigheten att själva direkt ompröva sitt sekretessbeslut. Och konstaterade att det var fel.    De hänvisar till Förvaltningslagen som medger att man själv kan ändra sitt beslut som myndighet "om man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon