Sök
Stäng denna sökruta.

”Liberalernas” Politism

Att det har blivit en folksport bland debattörer och etablerad media att kasta skit på mig är inget nytt och inget jag egentligen brukar bry mig om.  Men när några som hävdar att de är liberaler och driver en "liberal" sajt tar fram hink och spade och dessutom konsekvent vägrar korrigera de sakfel som finns i utbrottet på sajten lackar jag ur.  För i hundraprocentig Alliansfritt Sverige-style ägnar de mig ett helt inlägg. Jag länkar inte till deras sajt för trafik får de fixa på egen hand. Men jag har tagit skärmdumpar.  Sajten kallar sig "Frihetssmedjan" för att dra tankarna till en tankesmedja. Men det är de inte. Utan en debattsajt. Tankesmedja är något annat. "Frihetssajten" vore mer passande. Om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon