Sök
Stäng denna sökruta.

Betalningstvång

När man följer bostadsdebatten får man lätt intrycket att de flesta svenskarna bor i lägenheter.  Majoriteten av svenskar bor däremot i småhus, det vill säga, villor, radhus, parhus etc. Olika egenägda hus. Nästan 50 % av totalbefolkningen, av barnfamiljer är det 70 % som bor i hus enligt SCB. Lyssnar man på Hyresgästföreningen får man dessutom intrycket att alla numera bor i bostadsrätt. Hyresgästföreningen är en del av arbetarrörelsen, tidigare officiell men sedan en del år är de numera bara en inofficiell del. Förbundsordförande Marie Linder var kommunikationschef på LO innan och den tidigare, Barbro Engman, satt på 90-talet i riksdagen för socialdemokraterna.  Men faktum är att bostadsrätter fortfarande är den minst vanliga boendeformen i landet. Cirka 15 % av befolkningen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon