Sök
Stäng denna sökruta.

Det handlar om välfärden

Sällan har svensk inrikespolitik förändrat i en sådan snabb takt. Det som var sanning igår blir inaktuellt idag. Det som var nazism och fascism förra veckan är idag regeringens politik.  Men hela det här etikettkletandet som dominerat debatten om migration under så många år nu har alltid varit irriterande och jag är glad att den är över, åtminstone mildrats oerhört. För den har motverkat en saklig debatt.  Jag förstår att många som fått ta enormt mycket skit nu vill skriva att de haft rätt hela tiden.  Men när vi är färdiga med det är det dags att prata om det denna migrationskris egentligen bottnar i, och skälet till varför en enig regering nu fattat de mest restriktiva migrationsbesluten sedan Luciabeslutet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon