Search
Close this search box.

Blåvitt vin?

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Det är inte bara bestämma om folks familjeliv den här regeringen vill. De har ju precis fått tillfredställa pekfingret genom att nyss ha klubbat igenom ytterligare en tvångsmånad i föräldrarförsäkringen över huvudet på vad landets familjer vill - bestämma själva. Detta kunde regeringen göra med hjälp av Vet Bäst-partiet, eller som de själva nu vill kalla sig, Liberalerna.  Utan den här regeringen vill även förbjuda varumärken och privata företags rätt att själva formge sina förpackningar.  Folkhälsominister Gabriel Wikström är general i kriget mot att vuxna människor ska få bestämma om sina egna liv och privata företag bestämma om sina produkter. Med sig har han en armé av lobbyister, folkpartister, regeringen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon