Search
Close this search box.

Jobb? Nä, genus först

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Det finns så mycket mycket dumt i samhället. Och ännu mer man inte vet om.  Därför blir man ändå ibland överraskad när man dyker på nya grejer. En bekant till mig har ett företag och de söker nu 4 ställningsbygggare. Som man brukar när man söker folk skrev de därför en annons. De valde sedan att skicka den till Arbetsförmedlingens jobbsajt Platsbanken.  Det måste man inte. Företag kan idag välja vilken förmedlingstjänst de vill att annonsera på, exempelvis Monster eller Jobbsafari. Men fram till 2007 tvingades företagen att annonsera på Platsbanken. Visste ni det? Det hade i alla fall inte jag någon aning om.  Den hette kort och gott "Lagen om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon