Mördare


En 21 årig man och en 17-årig pojke är döda. Mördade av en annan ung man med svärd som också nu är död. Dådet var uttalat rasistiskt. 

Då kallar Ayman Osman, medlem i AFA Stockholm och medlem/har varit medlem i Researchgruppen, som samarbetat med Expressen och fått Guldspaden, mig för barnmördare. 

Så här skriver Ayman Osman på sin öppna Facebook-sida och samtidigt lades exakt samma status upp av Twitterkontot AFA Stockholm, som Osman med stor sannolikhet är administratör av:

“Ivar Arpi, Per Gudmunsson, Jimmie Åkesson, Ebba Busch Thor och Rebecca Uvell mördade de här två. Håll rätt personer ansvariga!”

Han status på Facebook har i dagsläget gillats av 90 personer. 

Jag kallas alltså mördare. Av barn. Det värsta en person kan vara.

De som gillat denna status som hänger ut mig som mördare av två barn får stå för det. Jag har kollat upp varje person. 

Här är de. 

Vi börjar med Ayman Osman, som driver enskild firma inom grafisk design. 
 

Ayman Osman var en av styrelsemedlemmarna för Seppuku Media som är den ekonomiska förening Researchgruppen driver sin verksamhet genom. Eller en av dem.

Artikeln nedan kommer från det fina grävjobb Ola Sandstig gjorde och som Fokus inte vågade publicera efter ett Twitterdrev startat just av Ayman Osman.

Dagens Samhälle, som jag själv är krönikör hos, valde då hedervärt att publicera reportaget
 

Bland annat påstod Osman att Sandstigs artikel var planterad av Fria Tider på något sätt. Fokus lät då blir att publicera. 

Researchgruppen har gjort ett stort namn på att granska andra men tål inte att granskas själva.

De anmälde Dagens Samhälle till pressombudsmannen men förlorade. 

Följande personer gillade statusen som pekar ut mig som mördare.

De håller alltså med Ayman Osman i det han skriver. 

De har personerna tycker att det är okej att kalla en skribent och bloggare mördare bara för hennes politiska ställningsstaganden och texter, som inte en enda text har något att göra med rasism. Jag är borgerlig. Jag granskar i huvudsak hyckleri, slöseri och skriver nästan uteslutande om företag, skatter, bostäder,  vinst i välfärden, arbetarrörelsen och jämställdhet. 

De personer som gillat statusen måste kunna stå för det. Internet är inte privat. 

Längre ner kommer resultatet av den googling jag gjort av varje person. Där finns nattklubbschefer, delar av RFSU:s ledning, krönikörer på Politism och Dala-Demokraten, folk som påstår sig jobbar mot våld, en som blivit utsedd till Svensk Hjälte, SSU-are, ordförande för Palestinagrupperna, satiriker,  etc. Samt en mängd ur den av Säpo terrorstämplade utomparlamentariska vänstern (AFA, RF etc). 

Dessa personer anser att jag mördade barnen i Trollhättan: 

Osman har sina inlägg officiella, i alla fall vissa och detta låg officiellt. Bara för vem som helst att gå in och kolla.

Då får man acceptera att bli ifrågasatt för vad man sympatiserar med och håller man med om att jag är en mördare får man stå sitt kast. 

Hur tror folk att Säpo kartlägger kriminella gäng som AFA och Svenska Motståndsrörelsen, som är två av de organisationen de betraktas som hot mot demokratin? Jo, genom att kolla vad folk gillar, delar och skriver på internet. 

Jag har googlat varje individ. 

Detta är vad jag hittade: 

Ida Ali-Lindqvist – ledarkrönikör Dala-Demokraten, skribent i Bang, Feministiskt Perspektiv etc
 

Henrik Hirseland – organisationssekreterare för RFSU
 

Marcus Finbom – engagerad i Planka.nu
 

Lena Kingstedt – kurator på Huddinge Gymnasium

Jag har medvetet bara lyft fram folk med offentliga, ofta politiska yrken och låtit bli “vanliga människor”. Förutom denna person, som i sin roll som kurator på en gymnasieskola har ett särskilt viktigt yrke. Att hon som i sitt yrke pratar med ungdomar om bland annat mobbing och näthat deltar i ett sådant här drev är oförsvarbart. 
 

Alejandra Goic – skådespelare som bl a spelat pjäs byggd på Kartellens Sebbe Staxx berättelse
 

Salvatore Scappini – nattklubschef Kåken i Stockholm
 

Deeqo Hussein – EP-kandidat för Piratpartiet 2014
 

Hasan Ramic – bloggare Nöjesguiden, skribent Kultwatch, tidigare anlitad av SVT 
 

Salka Sandén – tidigare AFA-aktivist, f d chefredaktör tidningen Arbetaren
 

Erik Bonk – suttit 1 år i fängelse för Göteborgs-kravallerna
 

Jwa Saeed – syrisk journalist som bl a medverkat i Almedals-arr om civilt mod. 
 

Fanny Hökby – journalist, skrivit i bl a Ordfront magasin
 

Marwa Karim – utsågs till Årets Ungdomshjälte 2014 för att hon stod upp mot våld
 

Abdishakour Mohamed Ali- satiriker som bl a i Expressen gått ut med hat och hot
 

Nikolas Wallner – AFA-aktivist, Revolutonära fronten som är barndomsvän med Sebbe Staxx, skrev bl a artikel i Arbetaren emot våld (mot kvinnor)
 

Mariam Ashgari – aktiv i SSU
 

Ragnhild Ekner – dokumentärfilmare, examen från Dramatiska högskolan 
 

Rougén Heidari – AFA-aktivist, Revolutionära Fronten

Samira Ariadad – skribent Politism, bloggare Rummet
 

Gustav Gelin – tidigare journalist på Dagens Nyheter
 

Ghazal Irandoost – DJ och feministisk debattör, ofta rekommenderad av Rättviseförmedlingen
 

Linda Ekenberger – grundare av aktivistnätverket Linje 17  
 

Andreas Klominek – Palestina-aktivist som gripits i på Västbanken tidigare

Joy M´batha – känd rappare, har spelat på Bråvalla, med Linda Pira etc
 

Serat Derhan – debattör, skriver bland annat i Fria tidningar
 

Edda Manga – universitetslärare och forskare som kritiserats tidigare för Facebook-inlägg där hon kallade studenter fascister efter en studentdebatt
 

Anna Wester – ordförande för Svenska Palestinagrupperna (som bl a får en massa bistånd från SIDA)
 

Uppdatering 16.40:

Samira Ariadad, skribent på Politism och alltså avlönad av Aftonbladet som äger Politism, säger så här på Twitter efter en diskussion:

“Lättkränkheten”

“Tokig borgerlig skribent som anammat nazisternas metoder”

Uppdatering 25 oktober: 

En av grundarna av AFA på 90-talet är Salka Sandén, som åtskilliga gånger häktats av polis, varit i slagsmål med meningsmotståndare och hyllat våld som en metod. Hon är en av de som gillat statusen som hänger ut mig som mördare ägnade gårdagen åt att försvara det. 

Och anklagar mig för uthängning. Ironin och empatilösheten här är påtaglig men man kan inte begära så mycket av en person som tycker slå meningsmotståndare på käften är ett rimligt sätt att agera.

Även Elin Grelsson (krönikör och hobby-DJ enligt sin egen blogg) sällade sig till den lilla lilla extrema skala som försökte försvara det vidriga påhoppet. Hon som gjorde ett stort nummer nyligen av att hon slutade på GP Kultur, hon skrev ett långt bittert blogginlägg på egen blogg som sedan plockades upp av GT.  Om hon fick sparken eller sa upp sig själv vet bara de inblandade. 

Oväntat stöd ser ni längst ner – LO-anställda Mats Eriksson försvarar min publicering. Mycket otippat men välkommet. 
 

157 kommentarer till Mördare

 1. Tack att du tog i detta! Jag anser att vi har ett stort ansvar att verkligen läsa innan vi trycker “gilla”. När jag läser vilka som gillat att du hängs ut som mördare blir jag både upprörd och orolig över hur människor tänker. Man kan inte gilla denna kommentar och samtidigt jobba mot mobbning bara för att lyfta en av alla de som gillat inlägget. Vi måste alla förstå att de vi gör påverkar! Tack för att du grävde lite i alla dessa “gilla” människorna. Ska följa dig… verkar vara givande. Ha det!

 2. Jag är djupt imponerad av din beslutsamhet – och av ditt lugn. Du sammanställde hela listan och behöll ett behärskat tonfall rakt igenom, trots galenskaperna från andra hållet. Självklart ska människor som gillar vidriga facebookstatusar få stå till svars för sitt gillande. Bra jobbat!

 3. Mycket bra gjort, du gör det andra journalister inte vill och törs, granska vänsterns extremåsikter.

 4. Du är så bra! Häng ut dem bara! Denna extremvänster… De sitter på sina höga hästar och kritiserar allt o alla, utan grund. Sen när de får mothugg, blir de helt skärrade.

 5. Jag mailade Huddinge gymnasium, rektorer och några till i ledningen. Rektorn svarar på min fråga pm en kurator är lämplig med dessa hyllningar till afa. Svaret blev att de har fullt förtroende för henne men att de skall uppmana sina anställda att vara försiktiga i sociala medier med att visa vad de står för! Inget fördömande eller ord om att tala förstånd med henne. Ynkligt

 6. Det behöver många fler som vågar står upp mot kommunismen som sköljer över oss, innan det är försent. Tack för ett bra inlägg!

 7. Bra jobbat Rebecca!
  Tragisk med människor likt Ayman Osman, vilka gör sitt bästa för att störa demokratin och åsiktsfriheten.

  Stå på dig!

 8. Intressant läsning. Är iofs inte förvånad, för tokvänstern agerar utan sans och vett och är… ja just tokig, Alla som inte är med dem är inte bara emot dem, utan stämplas per automatik som extremhöger.
  Noterade att Ayman Osman tycks ha låst sitt fb-konto och gjort det superprivat.

 9. Jag såg en annan fan som ville stödja dig med 100 spänn i månaden för att du ska få en medhjälpare. Jag är med där oxå. Glömde att säga det. Vi är många som stödjer dig. Kommunicera om du vill ha mer! He! Socialister ska inte vara de enda som fösöker. Vi kan vi också!

 10. Bor i Göteborg och hade en känsla av att jag var den enda borgliga här. När ja började läsa din blogg fick du mig att komma till liv igen. Jag kan knappt bärga mig för ditt nästa inlägg. Tack för det du gör.

 11. Du är en tröst för och förebild mig och otroligt många andra som inte är anhängare av ytterlighetspartier såsom våldsvänstern AFA eller SD. Att en kurator på Danderyds gymnasium avslöjar sig är häpnadsväckande. Jag har känt mig ensam i trycket från många media som försöker påtvinga mig sina åsikter i tid och otid. Kommunikatörer
  kallas de visst och finns i stora mängder och får sin utkomst från våra skattepengar.
  Svårt att ta in att så många unga – Sveriges framtid – förhärligar våld och inte låter ljus och andra värderingar tränga in i deras mörka garderober. Jag beundrar dig verkligen Rebecka och vet att du inspirerar andra att verka i dina anda. Det finns hopp.

 12. Bra! Rakryggat och starkt. Ut i ljuset ska de fega lortarna.
  De fattar inte att deras unkna åsikter är exakt motsatt de de tror sig stå för. Fattar inte att de visar upp hur korkade de är inför hela världen; publikt, dokumenterat, och sökbart för alla; för all relevant framtid.

 13. Du har onekligen lagt ner mycket för det här inläggets skull, och det är fullt förståeligt, jag hade säkert själv agerat på precis samma sätt. Att det finns dom som klickar på gilla utan att knappt ta reda på vad det handlar om är ingen ursäkt, men dessvärre är det nog för vanligt att somliga gör det.

 14. Och AFAscisten fortsätter med sitt hatande och sina skuldbeläggningar. Nu ber detta <censur> andra att sluta upp med att “trakassera” hans kunder. Men när <censur> gör samma sak mot hans måltavlor, ja då är det helt ok och en normal sak att göra.

  Hyckleriet hos våldsvänstern är, om den inte vore så förödande, skrattretande. Och att så många av media håller med dessa är en skam för Sverige.

 15. Mycket bra initiativ att åskådliggöra vänsterhatet! Det är på tiden att vi alla som står för demokrati och frihet står upp mot vänsterhand och hatpropaganda!
  Heder åt dig!

 16. Mycket bra som vanligt! Det går så här när folk som du är ett hot för krafter utan argument. Om det vore högersympatisörers fel att en galning med svensk bakgrund hugger ner invandrare, så borde det med samma galna logik vara vänstersympatisörers fel när en person med utländsk härkomst hugger ner två svenskar (Ikea). Eller är allt våld där gärningsman eller offer har utländsk härkomst högerns fel? Tack för att du står upp! Dessa granskningar är hoppet när övriga alternativ är extrema år något håll!

 17. Du gör helt rätt, exponera de som slentrian gillar en av de värsta vänsterspyorna på länge. Det är intellektuellt haveri att beskylla dig för medansvar för en attack utförd av en störd, rasistisk loner.
  Liknade bisarr retorik använde vänsterintellektuelle Chris Hedges efter Breviks massaker då han beskyllde Sam Harris och Christopher Hitchens som medskyldiga för sin religionskritik av bla Islam.
  //www.truthdig.com/report/item/fundamentalism_kills_20110726

  Keep up the good work!

 18. Mycket bra att sätt hårt mot hårt!
  Det tjatas i tid och otid om vilket stort hot extremhögern är i Sverige, detta är givetvis vänsterns sätt att vända bort blickarna från den egna våldsfalangen. Det är möjligen sant att extremhögern har lyckats åstadkomma fler mord än våldsvänstern – jag har inte fört någon statistik – men det som gör våldsvänstern så oerhört mycket farligare är att de har ett sånt massivt stöd hela vägen upp till toppen av etablissemanget, delar av detta har du visat i din lista. Extremhögern har praktiskt taget inget stöd utanför sin lilla grupp och har aldrig haft det i Sverige. Våldsvänstern däremot är oerhört välorganiserad. Detta gör att de inte behöver gå till fysisk handling lika ofta, de klarar av att påverka samhället enbart genom sin existens. Bara risken för att AFA och/eller RF ska dyka upp gör att människor tvekar att delta i politiska manifestationer som inte anordnas av vänstern. Detta är ett mycket allvarligt hot mot demokratin, Sverige behöver skärpa insatserna rejält mot politiskt våld från både vänster och höger.
  Att dra ut trollen i solen är ett viktigt steg i den riktningen, vi får inte låta våldsvänstern verka anonymt.

 19. Vilket jobb du har gjort. Heder at dig.
  Det ar otackt vad folk tror de kan komma undan med idag. Krankningar, pastaenden, fortal. Och sen se hur de besvarar det ar nastan ofattbart (Elin Grelsson Almestad).

 20. Jag är alldeles mållös över alla dessa ungdomars hat och ovetande. Hur kan vissa av Sveriges ungdomar ha utvecklats på ett sätt som leder till denna självdestrruktiion:

  Hanna Sahling eller Jimmy Sorenson, Piroz Kianerski m fl, bregriper ni alla ungdomar vad ni håller på med? En förföljelse som många av er skulle vilja vara ogjord om ni känner konsekvenserna i ett rättssamfund. Nu vi lever vi inte längre i ett rättssamfund och därför kan det ta sin tid innan ni ställs inför rätta. OK, ni tror kanske att ni kan smita ifrån att ta ansvar för era angrepp, men ljug ing inte för er själva, ni måste stanna upp och tänka efter vad ni säger! Liksom vid den internationella domstolen i Haag blir varje förbrytare upphämtade till att svara för sina brott oavsett om det är våldsamt eller smädande<<<<<<<<<<<<<1

 21. Skönt att se hur deras slentrianmässiga och tanklösa mitten-av-strömmen-beteende får uppmärksamhet.

 22. Fantastisk modsvar. Hænge “likerne” ud. Du har SÅ ret i, at det ikke bør være straffrit at krænke andre, heller ikke via et “like” på facebook. På tide, at brugerne (krænkerne) af internettet bliver voksne og tager ansvar for deres barnagtige og ondskabsfulde handlinger. Bravo! Bare flere havde overskud til at gøre hvad du her har gjort :-).

 23. Det är ju helt galet, det dom skrev och vilka dom kallade barnamördare. Tyvärr blir man inte förvånad.. Jätte bra av dig att stå på dig! Modigt av dig också, hoppas dom inte går steget längre. Du kanske ska ha lite extra koll på huset fram över? Vandalisering, klotter, glas kross etc är ju vardagsmat för dessa människor. Har en nära vän som drabbats av precis detta av ett par av dom ovan nämnda. Starkt och modigt av dig hur som helst! M v H Hasse

 24. Hej! Bra att du ger svar på tal! Är ingen jurist själv, men borde inte i alla fall han som la ut inlägget gå att fälla för förtal? Stay strong!

  // Erika

 25. Fantastiskt bra skrivet. Tyvärr tror jag att dom listade är för korkade för att skämmas, och inga sakliga argument kommer någonsin att påverka dessa individer. Vilka juveler..

 26. Nu blir jag verkligen rädd.Hur kan man beskylla en hög med människor för mord som en en sjuk man begick.Hur illa ställt är det med den egna empatin och kärleksfullheten till sin nästa?
  Väst är det att läsa att kuratorn på mitt barnarns högskola är en av dessa:

 27. Det är uppenbart att de som varit in och gillat den här statusen själva har liten eller ingen grad av självkritik.

  Jag uppmuntrar dig, att om du orkar, mejla exempelvis Ida Ali Lindqvists och Edda Mangas uppdragsgivare/arbetsgivare och göra dem uppmärksamma på deras ageranden.

  När det gäller Manga så är hon ju anställd av en offentlig myndighet, och då skulle ett mejl bli diariefört och de får upprätta ett ärende åtminstone.

  Det är en fruktansvärd beskyllning, och det enda motstånd som kan göras är just så, att ställa frågan till dels de här personerna, men också till de personer som anlitar dem i olika sammanhang, om de anser att det är okej.

  Det skulle vara mycket intressant att se hur till exempel Dala-Demokraten svarar.

  Jag förstår om du inte går vidare med detta, jag kan bara beklaga att du behöver utstå sån skit för att du utnyttjar din demokratiska rätt att driva opinion. Jag håller inte med dig i allt du skriver, men värnar din, Arpis, (och även till exempel Ida Alis och Daniel Swedins) rätt att skriva opinionsartiklar utan att bli trakasserade

 28. Finns det något man kan skylla för dåden skall man titta på åratal av fullständigt oansvarig integrations/invandringspolitik. Det är detta som havererar nu. Vänstern är mer att skylla en högern. Men det kommer dom aldrig att fatta.

 29. Jag är naturligtvis inte helt säker men nog förefaller det som det är ett A förmycket i
  den bokstavskombinatin som de vill betecknas av i (A)FA.

 30. Bra att du visar dem. Enda sättet att undvika troll. Så länge de är kvar kan du berätta mer om dem tills dess de tystnar. Och de kommer att tystna när ljuset sätts på dem och en tredjedel av Sverige går in och letar efter dem.

 31. Rebecca, Nu är det dags för crowdfunding.Jag lägger gärna en hundring/månad så att du kan anställa personal/hyra in en F-skattare för mer grävande. Akta dig för facket innan du anställer någon 🙂

 32. Polariseringen måste minska inte öka.
  Detta sker inte genom att kräva att andra skall ta ett steg närmare mitten utan att själv göra det.
  Dessa personer har ett ansvar för den polarisering de skapar.

 33. I dagens Sverige där vänstern “äger” ordet, är det ytterst viktigt att bevisa hur sanningen “bearbetas”.

 34. Hej!
  Bara ett smakprov på mina Gruppmail till diverse beslutsfattare. Kanske är det som du skriver “dynga” men ändå.
  Du gör ett mycket bra jobb. Lysande! Vi får kämpa på.
  / Karl Skoglund

  Från: Karl Skoglund AB [mailto:karl.skoglund.ab@telia.com]
  Skickat: den 21 oktober 2015 10:37
  Till: Göran Skytte; Anders Ygeman; Tobias Billström; Mats Odell; Sören Holmberg; Anders Lindberg; Janne Josefsson; Peter Henriksson; Anna Dahlberg; PM Nilsson; Ann-Charlotte Marteus; Ledare; Gustav Fridolin; Alice Bah Kuhnke; Birgitta Ohlsson; Birger Schlaug; David Lang; Andres Lokko; Kristina Hedberg; Beatrice Ask; Peter Wolodarski; Tove Lifvendahl; Allan Widman; Hillevi Engström; Casten Almqvist; Erik Ullenhag; Fredrik Reinfeldt; Morgan Johansson; Erik Hörstadius; Annie Lööf; Jan Björklund; Niklas Svensson; Sven-Erik Alhem; Carl Bildt; Olle Ljungbeck; Lotta Bouvin-Sundberg; Stefan Löfvén; Ilmar Reepalu; GW Persson; Mats Edman; Camilla Lundberg; Maria Ferm; Anders Pihlblad; Björn Wiman; Stefan Löfven; Dan Eliasson; Åsa Linderborg; Fredrik Virtanen; Johan Hakelius; Sara Skyttedal; Jan Helin; Thomas Mattsson; Lars Adaktusson; Lena Adelsohn Liljeroth; Jimmy Fredriksson; Steffo Törnquist; Clas-Göran Niklasson; Jenny Strömstedt; David Baas; Göran Hägglund; ‘info@kinnekullesten.se’; Mats Knutsson; Lena Näslund; Per Westerberg; Anna Unsgaard; Elin Jäderström; Sverker Göransson; Carina Nording; Ulf Eriksson; Ulf Kristofferson; Björn Häger; (bilan.osman@expressen.se)
  Kopia: (bilan.osman@expressen.se)
  Ämne: ” I kampen om Sverigedemokraternas väljare försummas min mor” Krönika i Expressen av Bilan Osman

  God morgon Bilan Osman!

  Att utpeka icke muslimer som rasister är en Islamistiskt taktik för att splittra den infödda befolkningen i de värdländer Islamisterna verkar i.

  Denna rubrik hittade jag på nätet och speglar ganska väl hur ett alltför stort antal muslimer tänker, kanske känner du rentav igen din egen tankegång?

  Nu till din senaste krönika i Expressen, en sedvanlig litania med angrepp på Sverigedemokraterna och med en sedvanlig negativ syn på värdlandet
  som tagit hand om dig och din mor. De som skapat ekonomiska incitament för dig och din mor, är inte somalierna för att ta ett exempel,
  utan den svenska ursprungsbefolkningen och deras anfäder något 100-tal år tillbaka i tiden. Jag kanske är överdrivet tydlig, men så ser det ut idag, dvs. tåget och vagnen.
  De som producerar nyttigheter genom idogt arbete och de som profiterar på svensk välfärd. Du och den socialdemokrat du beskr

 35. Man är oerhört tacksam för att det finns sådana starka och dugliga personer som du. Stå på dig! Jösses vad du gör skillnad!

 36. Du borde få pris för dina grävjobb. Dessa personer är delaktiga i den hårda ton som genomsyrat svensk debatt under lång tid. Att man inte får ha synpunkter på en invandring, som i grunden är frivillig för ett land, som gått överstyr för att inte fler har synat vad som pågått. Speciellt Public Service som ju ska serva folket har misslyckats kapitalt i sitt jobb.
  Strålande jobbat Rebecca

 37. Jättebra ! man måste kunna undvika all kontakt med dessa. Som företagare vill man inte anställa såna här figurer och som förvaltare av hyreshus skall givetvis alla uthyrningar undvikas till vänsterextrema.

 38. Bra med listan. Du gör fantastiska gräv. Vi är många som uppskattar detta, så även om det känns ensamt på din kammare ibland, så ta fram dessa uppmuntrande kommentarer och inse att din insats inte går obemärkt förbi. För oss är du en journalist, en förbannat bra sådan. Att få läsa sanningen har hälsobefrämjande effekter, då många av oss nog ibland funderar på om vi är ensamma om att tycka att allt går i fel riktning. Det har hänt att jag ifrågasatt mitt förstånd och mina tankar, då jag inte känner igen mig i samhället längre. Tack!

 39. Bra och modigt att du låter dom stå till svars. Debattklimatet i Sverige är ett skämt och kommer så att förbli tills vi “vanliga” gemensamt säger ifrån mot vänstertomtarna och deras metoder. Förmodligen menar dom väl. Men dom retar upp folk, och jag för min del är rädd att det drar vanära också över hyggliga nysvenskar och vettiga vänstersympatisörer. Någonstans känns det som det saknas en vuxenvärld som kan sätta stopp.

 40. Så ska journalistik utföras, ett mycket bra jobb Uvell.
  Att dra ner brallorna för de vänsterextrema idoiterna är ett extra plus.

 41. Heja Rebecca! Tack för att du äntligen står upp och säger ifrån. Mot mobbare så räcker det inte att bara tiga och vända andra kinden till, man måste ge igen med samma mynt också.

  Om bara andra borgerliga debattörer vore lika förnuftiga som du, skulle aldrig problemet med twittermobben uppstått. Det handlar ju bara om något lågt tusental dårar som trissar upp varandra till drev och ingen av dem kan ta minsta motstånd utan att bryta ihop.

  Rekommenderar starkt att du samlar ihop best-of-kommentarer för att mejla till arbetsgivare för de här filurerna när de gett dig ett bra material.

 42. De flesta namnen på listan är ju utländska. En slump? Tror inte det. Det här är bara början om vi inte står upp som Rebecca gör. Rebecca är en mycket modig kvinna. Stå på dig. Du gör ett fantastiskt jobb.
  Som Kalle skriver så mådde nog 21-åringen pyton. Visserligen ska man aldrig använda eller försvara våld, men han är bara ett symptom på ett sjukt samhälle.
  Inte ett ord från statsministern eller vänstern efter Ikea-morden. Är man konsekvent så skulle ju vänstern vara skyldig till dessa mord. Dessa mord var uttalat rasistiska, men inte ett ord från media eller politiker. Det är uppenbart att media och politikerna har en agenda som går ut på att köra över det svenska folket. Varför ska vi betala för detta vansinnet med våra skattepengar?

 43. Fruktansvärt bra gjort! Denna granskning måste sparas. Och tänk att Ariadad kallar offer för hennes vänners anklagelser för tokiga. De flesta av oss förstår ju vad det säger om henne.

 44. Knappast förvånande att Göran Greiders ledarkrönikörer finns med på den här listan med falsariespridande smutskastare. Göran Greider är ju en av SVT omhuldad person som gärna skall konsulteras i politiska frågor av journalisterna på SVT. Att sedan SVT täcks säga att de är oberoende television är direkt oförskämt
  när en så pass vänstervriden person som Göran Greider skall ges så stort eterutrymme så fort det gäller politiska frågor på SVT.

 45. Mycket bra, dom skall ut i ljuset. Frågan är om du har tiden att granska högre upp. För egen del tänker jag på Hanna Stjärne som är arkitekten bakom de kommunistiska
  påbud vi får oss tillhanda genom Sveriges Television. Svensken i gemen har ingen aning om vad som pågår.

 46. Det gäller att agera snabbt om man ska profitera maximalt på tragiska händelser.

  De har högt föredöme i Superdetektiven Löfven som några timmar efter nyheten om moskebranden i Eskilstuna flinkt nog hade fastställt brandorsak, brottsmotiv samt också gett en gedigen gärningsmannaprofil. fast sedan visade det sig att allt bara var fria fantasier, som så mycket annat därifrån.

 47. Stå på dig Rebecca! Hoppas du vet att du har stort och varmt stöd av minst 25% av befolkningen! Groteskt att se vilket hat det finns bland dessa kuratorer och andra “Hjältar” bland extremisterna på den “goda” sidan! Otäckt!

 48. Bra Rebecca att du inte ger dig, utan ger dessa näthatare svar på tal!

  Vad man annars kan konstatera är att vänstern är närmast en parodi på sig själva.
  När Björn Söder gjorde sitt rätt osmakliga försök till poängplockande efter IKEA så rasade de i alla medier.

  Du gör de samma sak själva.

 49. Många av dessa namnen känner jag igen från även vegansidor som kallat mig mördare, våldtäktsman och kidnappare mm

 50. På tal om mördare så har ju DN en syndikalistisk redaktör som knivmördade en svensk eftersom han tyckte han såg nazistisk ut. Detta talar pk-etablissemanget dock tyst om, de har numera till och med lyckats få tyst på svenskapråkiga delen av Wikipedia.

 51. Detta var det värsta hat jag någonsin sett dokumenterat! Anders Ygeman gick häromdagen ut på DN och ansåg att näthatet är orsaken till våld, men räknade upp fel sidor. Jag kommer att skriva och ta upp detta på min blogg och länka till din sida så att alla mina läsare också får upp ögonen.
  Tack för ditt mod!

 52. Dom ska inte få komma undan.
  Hon skolkuratorn på Huddinge gymnasium borde bli av med sin tjänst omgående likaså organisationssekreteraren för RFSU, Henrik Hirseland.
  Du har för övrigt sju gemensamma vänner med Gustav Gelin ser jag. Ta genast reda på vilka de är och berätta om att han anklagar dig för mordet. Sen vilken sida de står på återstår väl att se. Står de på hans sida får du ta bort dem. Står de på din sida får de ta bort honom.

 53. Hur lyckades vänsterns motsvarighet till dom absolut värsta skinskallarna, gatukämparna och regelrätta fascister lyckas nästla sig in så djupt inom främst media men även så många jobb med statliga kopplingar.

  Detta är skrämmande minst sagt och dom här kopplingarna måste fram i ljuset folk måste få veta om att uttalanden vissa gör kanske ligger mer i intresse för deras engagemang i direkta terror.org som AFA, RF m.m

  Sånt här måste upp till ytan och nämndas räddsla för att granskas närmare är en tydlig indikation på att dom är rädda för vad som kommer fram.

  Slutligen Rebecka hoppas du verkligen förstår att allt det här hatet och påhoppen på dig bevisar att du skrämmer dom här och att det kommer från en liten men högljud sfär.
  Stå på dig det är så enormt många som backar dig och beundrar att du engagerar dig.

  Jag vet att du inspirerar fler till att granska missförhållanden och stå stark inför hat-vänstern så snälla ge aldrig upp det behövs fler som sätter ner foten och säger nej.

 54. Helt sanslöst imponerande, inspirerande och modigt grävjobb. Tack!
  Men din allra första rad får jag inte ihop: “En 20 årig man, en 15-årig pojke och en 17-årig pojke är döda. Mördade av en annan ung man med svärd.” – var jag än läser ser jag inte annat än att han dödade TVÅ personer? Givetvis berör det inte kärnan i detta, men synd med faktafel (om det är det?) när allt annat är en sån total fullträff!

 55. Bra att få en lista på “demokratins förgörare”. Det här säger mycket om dem själva och Säpo får en uppdatering serverad. Sedan är det märkligt med palestinaivrare – i de sammanhangen är ju knivar och svärd i ropet.

 56. Hej, man blir mörkrädd när man läser detta. Helt sjukt hur vänstern gaddat ihop sig inom media och andra arbetsplatser och samtidigt kan spy ut sitt hat.
  Hatet från vänstern är något som kan slita isär landet Sverige.
  Tack Rebecca Uvell för denna intressanta läsning.

 57. Obehagligt att se hur många av de här sitter i sådana positioner att de kan påverka samhället. Än obehagligare är att läsa namnen och inse att landet har fått ett stort tillskott av människor som hatar sanningen, som vägrar att tro på individens egna ansvar för sina gärningar.

 58. Ayman Osman är ute på väldigt tunn is.
  Och att hitta både mobbade och människor som står upp för allas lika värde bland de som gillar inlägget är bedrövligt. Vore jag som dig skulle jag vända mig till polisen och göra en anmälan!
  Vad säger/tycker Arpi, Gudmundson & Busch-Thor om detta osmakliga påstående?

 59. Utomordentligt bra gräv! Tack för detta!
  Är inte påhopp av slikt slag åtalbart? Minst vore iaf ärekränkning.
  Mvh/TJ

 60. Kan bara tacka för den gedigna research du gjort. Det finns en grupp i Sverige på vänstersidan som hörs i alla sammanhang. Debatter i TV tex där programledare inte kan hantera och ifrågasätta deras åsikter. Sverige är idag ett land där åsiktsfriheten bara gäller vänstern o kultureliten.
  Det är skrämmande. Kommer att dela ditt inlägg.

 61. Skön läsning!
  Känns ju som islossning att någon vågar gå emot drevet som annars håller alla i sitt koppel.

  Med riktig logik så kommer man ju fram till ett helt annat resultat än vad AFA anhängarna gör. Galningen som mördade har först fått sitt liv, sin skolgång förstört av att gå i en trasig skola och tvingats bo i ett otryggt, våldsamt samhälle, skapat av bla såna som AFA. Hade han fått en trygg uppväxt och en bra skolgång så hade han sannolikt inte kunnat få den idén öht.

  Politiker, media och AFA är de som förstört livet för åtskilliga Svenskar utan att (förhoppningsvis) ha förstått det själva, kanske de vaknar snart och vänder om, men jag tvivlar..

 62. En eloge till Rebecca Uvell för detta fantastiska arbete. Fler borde slå tillbaka mot den dumhet som florerar inom vänstern i Sverige. Jag har ofta funderat på om vänstern har någon form av patologisk skada i det limbiska systemet. Där finns känslor som hat och vrede. Man har ingen broms som slår till om man går för långt i sitt agerande.

 63. Härligt, Rebecca Weidmo Uvell !

  Underbar replik på denna “sannslösa” beskyllning från Ayman Osman och AFA.
  Bra jobbat Rebecca.

  Till Ayman Osman och hans gillare, skickar jag ett svenskt tänkvärt ordspråk.

  “Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

 64. Stå på dig och fortsätt jobba för det du gör. Det behöver komma fram i ljuset vilka åsikter som frodas i vänsterkretsar om personer som inte har samma uppfattning. Skrämmande att en kurator på gymnasieskola kan ha en sån här åsikt. Fråga för arbetsgivaren? Överväg att sätta ner foten och precis som Herrey anmäla.

 65. Jag hoppas SÄPO noterar detta och för in i sina register då människor som gör denna slagsmål koppling är en fara för både enskilda individers likväl samhällets säkerhet och behöver övervakas.

 66. Regeringen arbetar mycket med näthat. En utgångspunkt för arbetet är att det är mest medelålders män som står för näthatet och att det drabbar unga kvinnor. //www.aftonbladet.se/partnerstudio/digitalalivet/article21624079.ab

  Här var det mest unga kvinnor som står för näthatet. Eller, nu blev jag osäker, detta är kanske inte vad som är näthat. Dessutom är nog kanske Uvell inte ung såsom Zara Larsson t ex.

  Dessutom så har jag ju läst på statsstödda AB:s ledarsida att Uvell är ett “rövhål”. Så jag tror kanske inte att detta är näthat av den typ som regeringen anser är något problem. Så man får väl se det som ett inlägg i en saklig diskussion i kulturdebatten om rövhål som mördar barn.

 67. Beklagligt. Det är ju dessutom djupt tragiskt och även ironiskt att hon Marwa som skulle vara en förebild i antimobbningssammanhang ägnar sig åt värsta sortens näthat. Stå på dig! Mvh J

 68. Bra att du säger ifrån. Man ska inte behöva ta sådana påhopp. Skrämmande att personer som sitter på mer eller mindre kända poster törs uttrycka sig så offentligt.

 69. LYSANDE! Underbart att dessa våldsbejakande figurer får brallorna neddragna! Kan inte vänta till nästa avslöjande! Keep up the good work!

 70. All heder till dig och hur du hanterar detta! Ärlighet och öppenhet är en frisk fläkt inom journalistik och debatt. Upp med allt på bordet är rätta sättet. Jag ser verkligen fram emot att läsa allt du kommer att skriva framöver. Fortsätt stå stark och granska!

 71. Tyvärr så har vänstern alltid haft svårt för det här med kausalitet och logik. Givetvis tragiskt att detta blir reaktionen på det fruktansvärt tragiska dådet i Trollhättan, men man kan kan inte klandra folk som inte förstår bättre.

  Nu till en grupp människor som i stället förtjänar långt mycket mer respekt och erkännande än vad de får. Jag och många med mig skulle gärna vilja visa vårt stöd för Polisförbundet och det otacksamma men ovärdeliga arbete alla våra poliser i främst yttre tjänst utför, med anledning av den utlysta konflikten från förbundet. Skulle inte du som är en fackla i det mediala mörkret kunna gräva lite i förhållandena som råder för våra poliser och ge oss en möjlighet att visa vårt stöd för den svenska poliskåren som är tvungna att hantera de konsekvenser som kommer av vårt rikes vanskötsel.

 72. Bra skrivet, Stå på dig. Bra att du visar dessa falska lögnare deras ansikten. Samira Ariadad,, verkar inte leva i den verkliga världen. Hon använder ordet nazism/nazist, när det i själva verket är hon med sina gelikar som i Malmö står och ropar “döda alla judar, stick judarna med kniv” hmmm…tja..hon har verkligen anammat projicering.

 73. Jag är en av de 400 som RG tog en utvidgad kreditupplysning på, de kommer inte att bli åtalade för det brottet och vi kommer inte heller att få någon kompensation. Kreditupplysningsföretaget Bisnode kommer däremot att få tala hela skulden och det ska de förvisso med, med tanke på att de samarbetade med den typen av ligister. Åtalet dröjer då jag och en till har överklagat ända upp i högsta domstolen, RG är välkända både hos polisen och säpo det vet jag via de kontakter med polisen som jag har haft i det målet, det kan löna sig att anmäla dem så ofta som möjligt sen vet jag att Robert Aschberg ofta bidrar med pengar till Seppukku då man ser via bolagsverket att de omsätter 0 kronor.

 74. Ta inte vid dig. Du har inte gjort något du behöver skämmas för, tvärtom har du avslöjat korruption och svågerpolitik, och det är därför vissa element vill komma åt dig. Det är inte kostnadsfritt att säga sanningen om vissa företeelser i Sverige, men det är värt kostnaden, även om den kan kännas hög ibland. Du har fler vänner än fiender.

 75. Rebecca, du gör ett beundransvärt jobb. Det konstigaste i hela det här debattklimatet är att det inte verkar finnas någon gräns för hur osaklig/osmaklig, våldsbejakande och extremistisk man får vara så länge man hänger i PK-hörnan (som ofattbart nog fortfarande är PK). Solida argument uppbackade med fakta är aldrig nog. Det enda svaret blir som vanligt hat och försök till att rasiststämpla alla som tycker annorlunda. Tyvärr finns det för få som vill/vågar stå för sina åsikter idag. Jag tror personligen dock att vi ser slutet på PK-eran. Den kritiska massan där den hårda sociala kontrollen på åsikter släpper är nära. Det önskvärda vore ju om den utvecklingen kunde ledas av politiker och makthavare istället för att de är sist på bollen som vanligt.

 76. det finns alltså en kurator med på denna lista,som i rimlighetens namn har varit i kontakt med elever som känt rädsla för om detta även kan hända på deras skola
  och hennes svar är att det är Ditt fel att detta har hänt,ditt och några till som vågar öppna munnen och kalla en spade för en spade!

  det skulle vara väldigt intressant och veta om Huddinge Gymnasium står bakom hennes ställningstagande!

 77. Hej Rebecka

  Jag tycker det du gjort här är fantastiskt bra, ett lysande exempel på precis hur okritisk vänsteraktivism alltid själva har gjort, ex. Research-gruppen, där de på precis detta vis, utan att blinka så har de lyft ut och publicerat namn och tillräckligt med information för att deras AFA-svans och andra våldsamma vänster-element skall kunna finna de som beskrivs. Nu får de själva utstå EXAKT samma behandling! Tycker det är lysande och passande. Kanonbra! Kommer dela detta.

 78. Hej,

  Intressant inlägg. Det gör mig väldigt ledsen dock att det politiska landskapet är så polariserat i Sverige. Nu är det typ anything goes så länge avsändaren är på din sida. Du blir alltså anklagad för att vara en mördare av barn här. Om det är så man ska se på motsidan av det politiska spektrat då är ju vad som helst motiverat.

 79. Om inte detta är åtalbart förstår jag ingenting. Hoppas ni gör juridisk sak av förtalet och den grova kränkningen. Mycket bra granskning av vänsterextremisterna! Fortsätt med ditt viktiga renhållningsarbete i vårt sjuka debattklimat.

 80. Vänstern å vänstern, vilken samling detta är, väldigt får men låter mycket. Inte konstigt att väldigt få ocksågillar dem och deras åsikter. Tyvärr är de inte kapabla till att förstå detta själva…

 81. Stäm dem, använd samma metoder som vänstern gör. Det är enligt svensk lag straffbart att utan bevisning påstå att ngn är kriminell, Dessa personer skulle aldrig acceptera att bli utpekade som kriminella utan att dra in hela rättsväsendet och media. Du ska inte behöva tugga i dig detta. Även vi som inte går AFAs ärenden har rättigheter

 82. Hej.

  Till RW Uvell: jag saknar ord! Både för din kurage och för dina förföljares låghet och uselhet. Jag känner mig hedrad av att få se sådant föredömligt mod.

  Till er som kommenterar med referenser till psykisk sjukdom: det är nedsättande om den som lever med detta, och ovärdigt oss som kämpar mot extremvänsterns hat och intolerans. Låt dem hata oss, låt dem frukta oss, men låt oss inte bli det de vill att vi skall vara. RW Uvell sätter tonen bra, och jag ser henne som ett föredöme i detta.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 83. Knappast förvånad! Vilket dröm team dom är också! Typ som Putin och Mullah solid alliance NOT!

 84. Suveränt jobbat! Tack vare att nån som du vågar ta tag i detta hemska så kommer inte “det goda hatet” kunna tysta debatten. Du är i mina ögon en av de främsta demokratikämparna nu.

 85. Verkar det inte vara samma människor hela tiden som kommenterar..? Alltså, samma människor som troligtvis inte haft “ett ordentligt arbete”. Som anser att, med sin bakgrund, har rätt att kalla folk för fascister? Men det är klart..det är ju roligare att hålla på med sina hittepåprojekt. Av nån annan betalt, naturligtvis.

 86. Hemska typer. Precis vad man kan vänta sig av våldsvänsterns sympatisörer. Hoppas SÄPO har kopierat listan så de kan hålla de här figurerna under uppsikt.

 87. Detta är alltså de accepterade hoten från vänstern som talat. Ja, vem förvånas.
  Bra jobb Rebecca och nu väntar vi på en uppföljning.

 88. Vidrigt beteende att peka ut er som ansvariga för mord!
  Mycket bra att du samlade kraft och vönde vad jag gissar ilskan till konstruktivt gräv. Ibland undrar jag vad som pågår. Gränser för vad som är moraliskt och korrekt agerande på nätet flyttas framåt i rasande fart. Folk som helt klart har en hjärna tycks bli fartblinda och sälla sig i drevet av “goda hatare”! Jag avskyr verkligen detta. Keep upp the good work Uvell! Din röst och dina sunda resonemang behöver höras och lyssnas på av många! Styrke kram och pep om du vill ha får du från mig!

 89. Jag beundrar dig som trots dårarna fortsätter granska, ifrågasätta och rapportera om galenskapen. Kämpa på! Ditt arbete gör skillnad.

 90. Gemensam nämnare på din lista är att de flesta är vänsterextremister. Så det blir aldrig någon granskning eftersom vår journalistkår sympatiserar med dessa gullegrisar. Hade det varit tvärtom så hade media gått igång på alla cylindrar. Går man in på jounalisten.se så är det så vänster så klockorna stannar. Alla till höger kpmlr är fascister, hatare eller troll. Samma överallt inom media. Dags för ny media nu.

 91. Jag har råkat ut för samma “debatteknik” där man försöker skambelägga sakliga inlägg att 34 åringar utger sig för att vara barn genom att säga det kan hetsa och är invandrarfientligt.

  Vi gillar olika.. Du ska tycka som vi!

 92. Du är grym! Där satte du dem alla på plats. En efter en. Försök att inte slänga för mycket energi på psykopaterna, mvh #Faktavinneralltid

 93. Och dessa skall representera den “goda” sidan . . .
  Då kvarstår bara hoppet att kunna räddas av den “ond” sidan!

 94. Är det tillåtet att skriva en så uppenbar lögn när det handlar om så allvarliga saker som mord? INGEN är väl skyldig innan man med säkra bevis är dömd. Eller??? Kan man inte hävda förtal i ett sådant här fall. Jag tycker det är ganska otäckt hur vi människor dömer varann så fort vi tycker olika.

 95. Bra jobbat. Någon bör ta på sig nästa steg i hanteringen och kontakta dessa personers olika finansiärer för kontrollfrågan om de vet att de understödjer sånt här. Det förefaller som de flesta lever på oss andra i en eller annan form.

 96. Mycket Bra att du lägger ut detta, så att folk får se hur vänstern “arbetar”! All heder åt dig! Jag anser att detta övergrepp ska polisanmälas!!!

 97. Nu blir du inte så populär på Expressen.
  Åsa Linderborg kan nog också sura en hel del.
  Samt en hel hoper på SVT/SR.
  Men det är många som tackar dig för insatsen!

 98. Polisanmäl alla dessa som anklagat dig och de andra! Våldsvänstern tror att de har monopol på “det goda” och allt de gör är “sanktionerat av folket”.

  Låt dessa avskräden till människoursäkt känna på vad det innebär att bryta mot lagen!

  Dessa AFAscister är vidrigare än alla dessa rasister nånsin kommer att bli. Det är dags att Svenska folket säger ifrån och gör upp med dessa kriminella element!

  Stå på dig och fortsätt att avslöja dessa lågt stående varelser, vi är många som är bakom dig.

 99. Sååå j-la bra! Tack Gode Gud att det finns människor i detta land som vågar stå upp emot PK-etablissemanget! Som vågar ta för sig och sticka ut hakan och inte låta sig skrämmas av diverse tomtar. Jag är oerhört tacksam för det. Keep up the good work! Du är guld värd!!! Hade vi fler av dig så skulle vi inte ha några problem, errm jag menar utmaningar förstås!!

 100. Hej , jag beklagar verkligen uthängningen av dig som skyldig för morden i Trollhättan. Det är givetvis helt befängt och visar återigen vilken ohederlighet , eller snarare vilken intellektuellt låg argumentationsnivå som “motståndarna” befinner sig på. Det som dock glädjer mig är din förmåga till reachsearch , en stor famn blommor till dig för det , samtidigt så skulle jag vilja att detta påhopp prövades juridiskt, för någonstans måste man sätta en gräns eller hur ? Stå på dig, du är otroligt viktig mvh från Yvette

 101. Det är knappast en högoddsare att den inom denna brokiga skara konsumeras mer psykofarmaka än bland befolkning i övrigt

 102. Läser ofta din blogg, följer dig på Twitter och imponeras stort av ditt engagemang! Love it! Att komma med så grova anklagelser mot dig (och övriga nämnda) är hårresande och nu känner jag att jag måste ge dig mitt stöd. Du är verkligen ett ljus i ett mörklagt media-Sverige… Det är så skrämmande! Vilket himla tonläge! Heja dig, Rebecca!!! Jag gillar dig skarpt och säger härmed TACK för att du orkar! <3

 103. Jag gillar din eminenta journalistik.
  Det är tragiskt hur politikerna som bestämt i Sveriges riksdag har sabbat en bra nation.
  Jag är inte det minsta besviken över att mina barnbarn bor i Kanada och inte i Sverige. Det är visserligen en skitlång resa att besöka dom och det har inte blivit så ofta.
  Men de slipper socialister som totalt tappat greppet om samhället och en våldsutveckling som vi inte sett motstycke till i Sveriges moderna historia.
  Nu har jag fått cancer och ska snart dö.
  Annars hade jag emigrerat.

 104. Tack.
  Varje gång jag frågar mig “finns det ingen gräns för hur långt dessa människor kan tänka sig att gå” verkar svaret bli Nej.

 105. Hej,
  Jag tycker att du skickar detta till säpo. Om någon vettig tidning publicerade
  detta rakt av vore mycket bra.

 106. Hej,
  Först vill jag beklaga detta påhopp, det är så sorgligt att i dagens samhälle behöva se sånt här pöbel mentalitet. Sen vill jag säga att jag tog mig friheten att rapportera AFA’s inlägg på Twitter då jag finner det vara ett direkt hot mot person samt uppmaning till våld gentemot person. Jag lider med er. Stå på dig, väl skrivet.

 107. Hatet mot alla som har en åsikt som avviker ett tum från den gängse åsiktsfloden tycks öka nu när vänstern och media motvilligt nås av en viss insikt om hur fel dom har haft.
  Begripligt men ovärdigt. För egen del har bloggare och utländska medier helt ersatt informationsintaget. Kämpa på!

 108. Varje gång jag ser att det varit en uppdatering på denna sida brygger jag kaffe och trycker sen i en blötsnus för att njuta av att du återigen drar ner brallorna på (s),(v),(mp) och inte minst LO !

 109. Att kalla någon mördare på detta viset, visar bara på vilka patetiska och ynkliga personer detta är!

 110. Vid närmare eftertanke tycker jag du ska polisanmäla. Jag är inte jurist men det bör rimligen vara straffbart att publicera sådana uttalanden som den här Ayman Osman gjort. Förtal?

  En av våldsvänsterns framgångsfaktorer är väl just att de kommer undan med att slåss, misshandla och skrämma allt och alla som är mer borgerliga än deras egen sekteristiska krets. Typ folkpartistiska ungdomspolitiker och andra i deras tycke misshagliga personer.

  Våldsvänstern är ett mycket större hot mot samhället än nazisterna och extremhögern, för de är många fler. Sen är det tyvärr så att på kanterna spelar ideologin ingen roll, de är lika obehagliga oavsett om de kallar sig höger eller vänster, för de vill ha ett totalitärt samhälle där bara deras egna rubbade åsikter får synas och höras.

  Du gör ett bra jobb, Rebecca. Fortsätt gräva!

 111. På 80 talet stängdes mentalsjukhusen. De borde nog tas i drift igen.

  Bra jobbat Rebecca, du gör ett lysande jobb. De vanliga sk journalisterna blir utklassade av dig

 112. Det hemska är inte anklagelsen, internet är stort och det finns gott om stolpskott. Det hemska är att så många av de granskade är människor med betydande makt, direkt eller indirekt genom sina kontakter med nationell media och vår riksdag.

 113. Fan vad förbannad jag blir! Helt jävla galet ju! De är ju korskopplade i huvudet allihopa. Känner att jag vill hjälpa dig på något vis, men jag vet inte hur.

 114. Våldsvänstern förnekar sig inte. Frågan är om AFA-medlemmarna har sniffat thinner eller vad det är för fel på dem. Man blir beklämd över den låga intellektuella nivån.

 115. Det “fina” hatet personifierat. Brist på fakta, logik och sammanhang är gemensamma nämnare för denna grupp av medborgare.

 116. Den där Edda Manga är för övrigt gift med Mattias Gardell och detta par är köpta lobbyister åt islamisterna. Edda manga har även åtskilliga gånger ägnat sig åt att förneka hederskultur i feministiskt initiativ bland annat.

 117. Säga vad man vill om vänstern, men de håller i alla fall en konsekvent nivå på debatten. Jag antar att det inte skulle räknats om du i stället för att debattera sakligt hade givit ditt direkta stöd till mord, eftersom det var helt i sin ordning när Hillevi Larsson gjorde just detta? Frågan är förstås hypotetisk eftersom varken du, Arpi eller någon av de andra ägnat er åt att propagera för våld.

  För att travestera Martin Niemöller,
  När de hämtade kommunisterna teg jag, för kommunisterna hade länge ägnat sig åt hatpropaganda.
  När de hämtade fackföreningsmännen protesterade jag däremot för där gick de för långt.

 118. Fruktansvärda anklagelser mot dig och övriga. Stå på er ! Undras vad dessa människor skulle få för diagnoser vid en rättspsykiatrisk undersökning ?

 119. Det är skrämmande läsning. Stå på dig Rebecca, fantastiskt jobb du gör. Den goda vänstern påminner mer om Sovjet KGB, där man utnyttjar tolkningsföreträde för att angripa personer med annan åsikt.

  Om debattklimatet i Sverige varit bättre och öppnare, där svåra obekväma frågor fått diskuterats, utan ett PK-drev vrålat sönder sakfrågorna hade kansk en tragedi som i Trollhättan kunnas undvikas. Då hade inte vanligt folk som har obesvarade frågor(läs: frågor som inte får ställas) inte vänt sig till den extremistiska höger/vänster sidorna för att få svar(och förslag på fruktansvärda handlingar/åtgärder).

  Ditt arbete Rebecca skapar ett bättre politiskt klimat i Sverige, även om du försöker tystas av den goda vänstern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap