Sök
Stäng denna sökruta.

Solidaritet när det inte kostar något?

Migrationsverket tror nu att 190 000 personer kommer att ha kommit till landet 2015. Och minst 165 000 kommer nästa år.  Tältläger håller på att byggas. Gymnastiksalar börjar planeras att användas som tillfälliga flyktingsförläggningar.  Som socialdemokrater gärna påtalar när jag vill få bort särbehandlingen av LO - S och LO är två grenar på samma träd. Socialdemokraterna har alltså nära tillgång till LO och allt de äger.  Några som gärna pratar om solidaritet är just LO. Det är ju arbetarrörelsens gamla plakat - rättvisa, solidaritet och broderskap.  Till exempel sa LO-ordförande Thorwaldsson i tidningen Arbetet  i september "vi måste möta detta skyddsbehov". Om bostäder, jobb etc.    I samma tidning (det är ju ändå hans egen tidning, Arbetet hette tidigare...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon