Sök
Stäng denna sökruta.

Ena handen vet inte vad den andra gör

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" En sak man kanske skulle kunna tycka vore uppenbar är, att om vi har så få bostäder att folk måste bo i gymnastiksalar och tält, att vi i detta läge borde sluta riva hus.  Men det är det inte.  För samtidigt som nu Migrationsverket bygger tältläger i Skåne pågår en massa rivningar av hyreshus runt om i landet. Tomma bostäder är dyra för de som äger, vid något tillfälle måste man göra något. Det är uppenbart.  Men om valet står mellan tält och ett bostadshus som sett sina bättre dagar - är då tält det bästa alternativet?  Den ena handen verkar inte veta vad den andra gör.  Jag har kollat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon