Sök
Stäng denna sökruta.

Nej, tack

Det är mycket konstigt som pågår just nu, det är jag nog inte ensam om att tycka.  Till exempel så kallade statsminister Stefan "minglaren" Löfven till en fin konferens på Söder förra veckan - #Sverige tillsammans.  Skälet var att samla alla. För att lösa den situation som nu är kris men var "läget under kontroll" när han skickade ut inbjudan.  Notera att Löfven skriver "kraftsamling för att skapa jobb" här. Vi ska återkomma till det längre ner.    Moderatorerna satte genast nivån genom denna inledning:  "Lyssna för att förstå" "Delta med närvaro" "Bidra med mer värme" Och just varmluft rådde det ingen brist på. Sedan följer bland annat den berömda PP-bilden att Sverige inte har någon inhemsk kultur. Ni kan ju...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon