Sök
Stäng denna sökruta.

Rättvise-maila

Igår publicerade jag ett inlägg om den lista Rättviseförmedlingen nu överlämnat till Kulturdepartementet på 334 namn.  Det tog väl 3 minuter innan de svarade mig på Twitter och hänvisade till något långt FAQ på sin hemsida om jag hade frågor.  Och idag har jag fått mail från självaste VDn Sofia Embrén, som själv satt upp sig på listan till Bah Kuhnke, tillsammans med resten av Rättviseförmedlingen. Why not, liksom. Tycker attityden är befriande, lite osvenskt. Långt ifrån smörgåsbords-ängsligheten när ingen vågar ta mat först.  Rättviseförmedlingen "reagerar starkt" på att jag "ursprungsregistrerat folk. Jag har lagt dem i kolumnerna "Utomeuropeisk, Europeisk samt Nordisk".    Det här är djupt ironiskt faktiskt. Och stor humor. Så jag kunde inte låta bli att svara...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon