Sök
Stäng denna sökruta.

Hemliga möten

För ett år sedan ungefär startade jag min blogg. I november 2014 var första gången jag någonsin begärde ut en offentlig handling.  Stefan Löfven är inte direkt en man av handling, han är en man av stora ord. Och olika offentliga utredningar och symboler. Idag har han varit värd på konferensen "Sverige Tillsammans" när han fick mingla med kungen. Jag såg spektaklet på SVT Forum. Det var så mycket fluff och varmluft som samsades på Münchenbryggeriet idag att det är svårt att se hur de fick plats.  Som om det viktigaste är att vi är överens om något vi redan för länge sedan varit överens om. Och som om flyktingar - 180 000 vid årets slut kanske - kan bo...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon