Search
Close this search box.

Syntax error i bostadspolitiken

Jag skriver som bekant en del om bostadspolitik. Och en del om Miljöpartiet. De gillar miljonprogram.  Kombinerar du dessa två har du hela Miljöpartiets bostadsprogram i princip, för miljonprogram verkar vara deras enda idé. De vill renovera områdena "klimatsmart". De har som sagt också en bostadssubvention (vad annars?) som ett magiskt trollspö ska trolla fram 15 000 bostäder. Vi behöver 600 000 bostäder på 10 år.  När reglerna behöver bli färre vill MP kräva att alla nya lägenheter måste vara klimatsmarta. Hur fler krav på byggandet och renovering av befintliga lägenheter ska skapa FLER bostäder behöver inte MP svara på. För Kaplan har ju bott 20 år i miljonprogram.    En gammal veteran i Miljöpartiet är Esabelle Dingizian. Hon började sin politiska bana just med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon