Det fina hatet


Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna “I fablernas land

Det finns flera vänsterkvinnor som i långa blogginlägg gått ut med hatet de får. Mest från rasister. 

Många frågar mig hur jag pallar trots all skit jag får. Jag får nog en sådan fråga varje vecka, senast igår en omtänksam kvinna på minglet jag var på. Jag brukar alltid svara att det är en del av jobbet. Jag tar inte saker personligen. Alls. 

Men om nu alla rader med vänsterkvinnor får sympatier för hatet de får vill jag nu ta tillfället i akt att illustrera hur det “goda hatet” ser ut. Det som kommer från vänster. Det som jag drabbas av. Hela tiden.

Detta inlägg har inte alls syftet att få en massa medlidande, det är ingen uppvisning i narcissism eller ett gråta-ut-inlägg.

Det är ett rakt inlägg för att visa hur den fina vänstern uttrycker sig mot meningsmotståndare. Allt är inte hat, en del saker är bara ren och skär otrevlighet. 

Jag får förolämpningar om mitt uteende, anklagelser om att vara rasist, nazist, djävul, psykfall, troll, rövhål, svin, kräk, skräcködla, vidrig. De kräks på mig. Jag är värre än Bagdad Bob. Jag lever för att hetsa (mot folkgrupp).  Folk kallar mig hen, gör mig till min mans fru som enda egenskap och andra härskartekniker. De påstår att jag kopierar, hittar på, ljuger och drevar. Psykfall, vansinne. Jag är ansvarig för att folk dör, jag är empatilös, hjärtlös, böghatare. Jag förstör samhället. Jag är oetisk, oseriös, dum i huvudet. Researchgruppen “ska sätta stopp för mig”. Det jag gör är ovärdigt. Jag är jävla okunnig, foliehatt, förtalar folk. Jag är hjärtlös.. Jag har köpt mitt vikariat på Dagens Industri och är korrupt. Jag står inte för mina åsikter. Jag tvättar SD:s smuts. Jag är inte ens normalbegåvad. Jag tycker allmänheten är efterbliven.

Subba.

Kärring. 

Och det är inte bara anonyma troll, det är även kända mediepersoner och kändisar. Popartister, rapartister. Riksdagsledamoter, skribenter, före detta partiledare. Till och med en fackordförande som sitter i LO:s styrelse. De har tillgång till stora plattformar och ses som företrädare, förebilder, godhet. 

Hatet från höger är ofta grovt och anonymt. Men hatet från vänster sker öppet och accepteras. Av alla. En av Aftonbladets ledarskribenter kallar mig rövhål. Ingen i vänstern reagerar. Det är okej för dem. Nog för att det är jobbigt att få mail av anonyma troll. Men tror folk att det är kul att bli uthängd i media, av media?  På vilket sätt är det hatet mindre värt än troll-mail?

Jo. För att jag är borgerlig. 

Det är obehagligt att få otäcka mail, man blir rädd. Men bli hatad av offentliga personer i offentligheten, även om det inte är lika grovt, måste du stå pall på ett annat sätt. Din karriär kan drabbas, dina kollegor, familj och vänner med. Vänsterskribenter gör gemensam sak med socialliberaler. Det kan få folk att låta bli att skriva. Det om något orsakar självcenusur. 

Men inte hos mig. 

Jag vill visa dubbla standards. Jag är någons mamma, någon fru, någons syster. Jag är en person. Men att kalla mig djävulen och ondska är okej. 

Välkommen till min värld. 
 

Text skriven av Andreas Ekström på hans blogg

Texten skrevs på min blogg av LO-fackpampen Hans-Olof Nilsson som sitter i LO:s styrelse. 

Jag blir nyss anklagad för att att “hängt ut” Karin Pettersson när jag publicerade gatunamnet där hon bor, uppgifter som tar 1 minut att googla. Vänstern blev tokig och drevade en hel dag med understöd av Hanne Kjöller på DN. PO Tidholm tycker att man ska hänga ut alla. Ingen reaktion. Samme Tidholm som tycker att jag är ondskans representation. Olika regler. 
 

83 kommentarer till Det fina hatet

 1. Alla dessa förolämpningar som div hel/halv/okändisar överröser Dig med kan bara betyda att du skriver bra, formulerar bra och förmodliglene har rätt i sak, dvs i det mesta.
  För egen del har jag bara nått så långt att jag begåvats med epitetet “böld i röven”, men jag kanske får höra mer i framtiden om jag jobbar på bättre?
  Håller helt med sign “Nolle” nedan,
  “Bättre kvitto på att du gör rätt saker, och dessutom bra, går inte att få.”

 2. Spinner vidare på en tidigare kommentar. Lägg ut de synliga hatkommentarerna, så kan vi som stöttar dig i ditt idoga arbete gå till motargument inom sociala media.Du är långt ifrån ensam i att ha genomskådat såväl binär som gåsleversocialister och idel ädel övriga osorterade. Du gör ett kanonjobb!!

 3. Rebecca, tack för att du orkar med att vada genom all skit som de här rädda små lortarna till människor vräker ur sig. De har inte modet eller intellektet att se hur löjligt de beter sig; att de tjattrar i kör för att passa in i en liten liten orolig och självförhärligande klump av politiserade mediabebisar.
  Jag önskar så det var något jag kunde göra för att underlätta för dig.

 4. En riktigt vacker skalplista av journalister och annat folk som inte tycker att fakta ska publiceras eller tas upp till discussion.
  .
  Men bra arbetat av bloggerskan-tack och Bon courage till mera av samma sort.

 5. Det är uppenbart att de är rädda för dig, något som måste betyda att du är inne på helt rätt spår och därmed behövs.

  Keep up the good work!

 6. Du gör ett fantastiskt och viktigt jobb Rebecca!! Du behövs som motpol mot vänsterdrevet.
  Det goda, fina hatet = vänsterextremism.
  Människor som klär sig i skrudar av godhet och solidaritet. Men de är inte ett dugg bättre än extremhögern….

  Den autonoma vänstern vill att endast de som har ”rätt” ska få höras och att alla andra ska hålla tyst. Det här drabbar en mängd politiker, opinionsbildare/journalister i mitten och på högerkanten. Och tyvärr ger många upp, de orkar inte.

  Så kämpa på!! Du gör skillnad!

 7. Det verkar hetta till och många kommentarer från vänstersidan och då också
  från den mäktiga LO-borgen. Men efter att följt debatten med ordförande i
  Livsmedelsarbetarförbundet så får vi inte glömma Hasse på Transport samt Sigvard
  på Kommunal. Förebilder som visste att sko sig.

 8. Ja du vi vet ju alla vad kommunister går för! Ingenting å bli brydd för! Men det finns ingen större kapitalist än en riktig kommunist !

 9. Fy fan, rent ut sagt. Mörkrädd blir man, av att se att sådant hat florerar och uttrycks helt utan självbehärskning. Tack för att du orkar! Dina inlägg ger mig hopp om att det kanske ändå finns någon sorts framtid för Sverige, trots allt.

 10. Tack för att du fortsätter.
  Med risk för att göra din make upprörd: vem är han? Det menar jag inte negativt, men jag har begränsad tid att läsa och den enda Uvell jag känner till är “fru”.
  Så det där med “lever på sin makes namn” kan man ta med en nypa salt.

 11. Hej. Starkt av dig att lägga ut detta. Starkt att du orkar!
  Ser det som en perfekt illustration av att höger-vänster-skalan inte är en rak linje, utan en cirkel. De längst till höger och de längst till vänster kan ta varandra i hand. Samma metoder, samma tänk…
  I ditt fall är det också faktiskt en könsaspekt. I mitt yrke inom vården ser jag fortfarande att intelligenta kvinnor som tar plats väcker frustration, hos män men framförallt hos andra kvinnor, som är mindre begåvade.

 12. Hej !

  Detta var ju så mycket näthat så att Du borde få ett helt eget program hos Aschberg. Men å andra sidan är det väl inget hat när det kommer från hans egna vänner. 😉

 13. Du gör ett utmärkt jobb med att visa upp hycklarvänsterns dubbelstandard; fortsätt så!

  För att citera en annan lysande kvinna som vänstern älskar att hata:
  “I always cheer up immensely if an attack is particularly wounding because I think, well, if they attack one personally, it means they have not a single political argument left” – Margaret Thatcher

 14. Riktigt deprimerande läsning, märkligt hur hatet och våldet från vänster av många anses finare än det från höger. Givetvis finns det oceaner av invektiv som skulle kunna användas mot Lars Ohly, Daniel Sweden, Ehsan Adakar, Timbuktu, Hans-Olof Nilsson för att inte tala om den där Jenny Bengtsson men vem vill sänka sig till deras låga nivå?

  I en tid när den demokratiska fernissans tycks lövtunn i Sverige tycker jag att du gör ett kanonjobb och även om jag inte alltid delar dina åsikter tycker jag att du är en mycket frisk fläkt i en alltmer självcensurerande media.

  Fortsätt köra hårt, på dom bara!

 15. Vore spännande att få se någon skriva om debattklimatet i Sverige. Vänstern har bara känslor att leverera. Sen när blev det ful att debattera med kunskap?
  Å skippa Twitter, du har nog med följare som sprider i dig i sina kanaler. Keep it comin´;-)

 16. Det är fanimej sanslöst att vuxna människor kan uttrycka sig på det vis man ser i de här tweetsen. Tidig tonårsnivå, om ens det, skulle jag vilja säga. Stå på dig, Rebecca, dina gräv i maktens undervegetation är utmärkta och viktiga. Även om ömma tår råkar bli trampade på…

 17. Skamligt. Jag sympatiserar inte alltid med dina skriverier men det du får utstå är så lågt att man baxnar. Fy. Fan. Skäms över att kalla mig “vänster” när jag ser sånt här. Troglodyter.

 18. Ytterligare ett bevis på att när vänster ideer går in i skallen, blir bara självgodheten kvar.
  Enligt den ideologi som Ohly företräder får man ju inte framhäva/försvara speciellt sin släkt, då är man en borgerlig reaktionär/varböld i samhället. men oavsett samhällssystem förblir han tydligen en “folkets fiende”.

 19. Nu känner ju inte jag till allt du fått emot dig, men det du väljer att publicera verkar ju vara ett kompakt motstånd mot hur du argumenterar och vilken agenda du driver, snarare än hot och kränkningar.

 20. Hejja! Härligt med ditt grävande. Svagt i ord, tungt i sak. Till skillnad från de mer intellektuellt utmanade på vänsterkanten.

 21. Jenny Bengtsson gråter ut offentligt om att hon utsätts för näthat samtidigt som hon själv kallar sina meningsmotståndare för hemska saker. Jag förstår inte hur hon kan förvänta sig att bli schysst bemött såsom hon behandlar folk. Med det menar jag dock inte att de som näthatare henne gör rätt.

 22. Bättre kvitto på att du gör rätt saker, och dessutom bra, går inte att få.
  Synd bara att det är så energikrävande.
  Kämpa på!

 23. Du gör ett fantastiskt och viktigt jobb Rebecca. Fortsätt gräv och visa upp hyckleriet. Jag är säker på att vi är fler som stöttar dig än de som vill tysta dig. Deras desperation lyser igenom när de spyr ut sitt hat istället för att ta en saklig diskussion.

 24. Helt förfärligt att så många fallit så lågt. Värst är det när tex ledarskribenter uttrycker sig så nedvärderade. Stå på dig Rebecka! Du gör ett väldigt bra jobb. Var stolt över dig själv.

 25. Men sluta med detta jävla Twitter-käbbleri så löser det sig. En jävla skvaller-träff för en massa överbetalda journalist-nissar är det.

 26. Som andra har nämnt tidigare: de goda hatarna är ditt kvitto på att din insats räknas. Fortsätt exponera hyckleriet!

 27. Hej Uvell!
  Har läst följetongen med tweets och kan inte fatta att vänsterknuttarna orkar hålla på som de gör..helt sjukt! Stå på dig Uvell!!

 28. Du gör ett strålande jobb, fortsätt så! Förr eller senare ska väl vänsterns hyckleri och dubbelmoral tyna bort. 68-folket har inte evigt liv…

 29. Jag hoppas du läste Ivar Arpis artikel i Magasinet Neo? Det var mycket belysande i hur (vänster)styrt och (vänster)ställt hela samhällsdebatten är och hur oerhört trång åsiktskorridoren faktiskt är. Landet vi lever i sägs fortfarande vara en demokrati. Men hur mycket demokrati är det, ifall man inte får uttrycka sig i tal och skrift utan att drabbas av en uppsjö repressalier? Visst finns det element som absolut inte borde släppas nära en dator, då de likt biltrafikantens “road-rage” drabbas av en stor vilja att hota och hata meningsmotståndare och uttrycka sig som folk som man inte borde ha i möblerade rum. Och – till skillnad från vad som framgår i debatten, är dessa element inte ensidigt från dem som är invandringskritiska. Nej, socialister och kommunister är lika goda kålsupare på detta område. Men – det är ju “det goda hatet” och då är det uppenbarligen okej. Vilket är ren galenskap och torde snarast innebära att det där “krati” i demokrati, snarast borde utbytas mot “kratur”.

 30. Styrkekramar alltså, vilket jobb de lägger ned på sitt hatande. Tänk om samma energi hade använts till något konstruktivt men nej sånt är otänkbart, dvs om de kunde tänka.

 31. Du är på rätt spår, Rebecca med ditt grävande, så jag tycker att du ska fortsätta med denna underhållande blogg som visar slöseriet med skattemedel, inaveln inom S och våra journalisters totala brist på riktigt undersökande journalistik.

  Daniel Swedins kommentar om det “bloggande rövhålet” visar ju på vilken dagisnivå Aftonbladets ledarskribent ligger, riktigt osmakligt att läsa, men tyder ju på ett dåligt ordförråd i brist på argument. En fil.kand. i medie- och kommunikationsvetenskap har han, så han borde väl ha tagit till sig något hur man kommunicerar mm.

 32. Försök se det som att varje personangrepp är ett erkännande av att deras argument är slut och du vunnit diskussionen. (Även om jag förstår att det är tungt i längden.)

  Keep up the good work!

 33. *kram* bra sammanställning av dessa otrevliga människors normala beteende. Låt de inte krypa innanför skinnet för det är de inte värda. Ju mer de visar hur rutten människosyn de har desto fler som vänder de ryggen. För vem vill förknippas med någon som är genuint elak och dum?? Eller ha en som förebild? Nej, de gräver sina egna gravar med bägge händerna. Låt dom göra det utan att det påverkar dig.

 34. Kämpa på. Du gör ett fantastiskt jobb. Vi är många som stödjer dig om det behövs. De som är beter sig så här på nätet är samma gäng som är tuffa när de sitter i bilen men tittar i marken när de promenerar. Små människor. Skit i dem. Det är inte hunden som skäller man ska frukta. Det är den tysta. Akta dig därför för att gå i fällan och bete dig som dessa puckon. Allt kommer finnas kvar när historien ska skrivas i framtiden.

 35. Vilken underbar sammanställning av vänstermuppar. Känner igen det flesta från nätet. Att du lyckas reta upp dem så mycket betyder att du är på rätt spår. Fortsätt med dina underhållande och suveräna gräv!

 36. Tungt för “den goda” vänstern som länge nog haft monopol på åsikter och levt i en konsensustillvaro där alla kliar varandra på ryggen. Plötsligt visar det sig att många har tröttnat på slagord och fördömanden av “högerkrafterna”. Ännu värre är det att de som kritiserar vänstern envisas med sakliga och faktaunderbyggda alster och att t o m KVINNOR, vågar yttra sig kritiskt. Det passar liksom inte in på “lågutbildade vita män”. Ej heller på kvinnor som enbart förutsätts sjunga “den gränslösa solidaritetens” lov och slunga ut fördömanden över vita män.
  Fortsätt med ditt utmärkta arbete.

 37. Apropå gapvänster och att de inte längre har monopol på åsikter föreslår jag för de som läser här att skaffa internet via satellit som alternativ till sin uppkoppling. Förr eller senare kommer nämnda gapvänster att se till att det inte kommer att gå att komma åt sajter som inte behagar dem. Internet via satellit går däremot via en uppkoppling i andra medlemsstater i EU och dem kan de inte klippa lika lätt. Jag har själv skaffat liknande av nämnda anledning. Better be prepared…

 38. Du är helt underbar. Inte undra på att Ohly och hans anhang är vettskrämda när du vaskar fram skiten på det sätt du gör, d.v.s. SAKLIGT, vilket inte är något Pravda en enda gång gjort.
  Skulle du inte kunna lägga upp en sida där du fortlöpande lägger upp alla påhopp allteftersom de kommer? Det om något skulle bara visa svenska folket hur Pravdakorridoren beter sig.
  Med tanke på att jag sett en del hur det fungerar “in house” stödjer jag dig fullt ut och läser dina inlägg så fort de kommer. Det är underhållning till max. Dessutom passar jag på att ta den fakta du lägger upp för att anmäla till EU-kommissionen i de fall jag bedömer det vara olaga statsstöd. Jag hoppas fler gör det.

 39. Läser nästan alla dina inlägg och tycker att det hela kan sammanfattas i : #uvellforpresident, keep up the good work!

 40. Du är ju inte ens kontroversiell, att vänstern hatar dig är bara en fjäder i hatten. Fler som du behövs i mediaflödet.

 41. Jag är förvånad över samtalstonen eller bristen på den när jag läser inläggen i din blogg. Jag trodde att det var en av demokratins grundpelare att respektera andras argument. Det görs ju ofta reportage om “näthat” i SR och SvT. Det borde ju vara en del av deras uppdrag att belysa även detta hat. Det kan ju heller inte vara så svårt att hitta lämpliga intervjuobjekt, eftersom de hatiska skriver under eget namn och ofta har offentliga positioner.

  Jag hoppas att du inte ger upp utan fortsätter din gärning med oförtruten energi.

 42. Det är en spännande samling “hatare” du har som beundrar ditt jobb. Tyvärr låter det ännu värre när dom pratar.
  Många i dessa grupper har tyvärr behov av att träffa utbildad personal inom det psykiatriska området. Av någon anledning tappar man tydligen alla hämningar och blir riktiga svin när man rör sig i dom mer vänsterextrema grupperingarna.
  Samma människor dessutom som kastar sten på poliser, hatar borgare, hatar män, hatar konsumenter och hatar mänskligheten.

 43. Hej.
  Måste skriva en sak till:

  “Journalism is printing what someone else does not want printed: everuthing else is public relations” George Orwell, om jag minns rätt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 44. Rebecka gör på en vecka det 20.000 journalister inte klarar på ett år. Vad gör alla journalister? De hävdar på publicistklubben att de har sååå mycket att göra? Förstår att det sticker i ögonen på pk-journalister att någon i Sverige gör riktig journalistik och varenda detalj underbyggd med källhandvisning så att läsaren själv kan göra en bedöming.

  Rebecka borde få stora journalistpriset och alla gräv-spadar som finns. Men det går som vanligt till någon på yttersta vänsterkanten, blir väl de som stalkade i Caesar i fönsterrutan på landet i 30 min.

 45. Samtidigt som den insiktslösa dubbelmoralen är komisk, skickar jag all värme och heder åt ditt håll. Din röst är viktig. Kör hårt!

 46. Jag håller med dig i huvudsak, men varför hänga ut Anna-Karin Bengtsson? Hennes åsikt att du gått över gränsen är väl inget att bli upprörd över. Baserat på den tweeten allena så anmäler hon en avvikande åsikt och öppnar inte direkt för att fortsatt debatt. Inget fel i det.

 47. Hej.
  Så den goda vänstern som fördömer alla förklenande epitet om sina omhuldade gisslangrupper (t ex invandrare och homosexuella) ser inga problem med att använda funktionsnedsättningar som skällsord? Tocken tolerans de har, eller är det ränderna från den socialistiska folkförbättringen (eugenetik och tvångssterilisering) som sitter i?

  Håll ut! Du talar för de flesta svenskar, för som folk gillar vi inte kappvändare, hycklare och landsförrädare, eller som deras partibeteckningar lyder: (S), (Mp), (V), och Fi.

  Du kanske skulle kolla med Jan Josefsson om han är sugen på att göra en uppföljning om politisk extremism, fast med infallsvinkeln näthat från vänster och höger?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 48. När argumentet tar slut tar påhoppen vid. När orden tar slut tar nävarna vid.

  Inte konstigt de kallas för gapvänster och stenkastarvänster, undrar om de har någon slags karriärstege?

 49. Haha, vänstern är desperata över att de inte längre har monopol över massmedian och kan styra det offentliga samtalet som de vill!
  Dessa meddelanden är kvitto på att det du gör är oerhört bra och välbehövligt! Vänstern har fått stå oemotsagd länge men det är lyckligtvis slut med det nu. Fortsätt ditt fantastiska arbete!

 50. Ojojoj! Vad invektiven haglar när argumenten saknas. Keep up ! är allt jag kan säga till dig Rebecca, din röst är (tydligen) väldigt viktig. All respekt.

 51. Lite “reframing”:

  Inom psykologin talar man om projektion i den mening att det, som finns inom en själv och accepteras/inte accepteras, projiceras på omgivningen. Det som sägs/skrivs har, om överhuvudtaget något, väldig lite med det omtalade objektet/personen att göra utan är i första hand en beskrivning av den talandes världsbild. So gör jag, så gör alla. För att vår psyke är hårdwired på detta vis. Men man kan vara medveten om hur man gör eller inte. Antingen är man medveten eller omedveten (medvetslös 🙂 )
  Annorlunda uttryckt: Det jag säger berättar mer om min världbild/mig själv än om den/det jag pratar om.
  På gott och ond. Var och en med lite självinsikt kan observera hos sig själv att att så är fallet.
  Läser man med kunskap om denna psykologiska mekanism ovanstående “alster” är det svårt att inte känna medlidandet med dessa personer. Vad för förskräckliga världar dom leva i! Vilka helveten!

  Rebecca, jag tackar dig för ditt arbete, för modet!
  Önskar dig hälsa och allt gott
  Med bästa hälsningar
  Carsten

 52. Visar väl mest att en kraftig grävande irriterar makthavare .det borde var fler som gräver fram all missförhållanden .

 53. Jaha! Vänsterns fina prat om demokrati och allas lika värde osv osv visar sig än en gång bara vara luft. En chimär! Undrar bara hur lite det skulle krävas innan dom skulle börja sända folk till läger? Keep up the good work!

 54. Jag hoppas du känner stöd på flera håll och att du fortsätter gräva, vänsterns hat är ett rop på hjälp. Fackföreningar tappar medlemmar, vänstern går bakåt och måste då ta till “smutsiga” metoder. Det är mycket tragiskt så det alltid handlar om personangrepp och ingen reagerar. Du gör ett fantastiskt jobb Rebecca.

 55. Detta visar att du gör ett viktigt jobb. Fortsätt att gräv och visa upp hyckleriet. Men visst blir man fundersam över tillståndet i riket.

 56. “I always cheer up immensely if an attack is particularly wounding because I think, well, if they attack one personally, it means they have not a single political argument left. — Margaret Thatcher”

  🙂 keep up the good work!

 57. If they’re shooting at you – you know you’re doing something right.

  Fortsätt kämpa, Rebecca!

 58. Kunde jag, skulle jag krama dig så där fånigt, när jag egentligen menar att ge dig en klapp på axeln och säga folket är svin.

 59. Med all önskvärd tydlighet har du här visat vilka som legitimerar näthat. Människor med starka plattformar i offentligheten och t.o.m. förtroendevalda. Fullvuxna människor med rejäla löner och inflytande. Artister och författare. En tankeväckande sammanställning av uselhet.
  Du kommer naturligtvis inte att slippa dem så jag föreslår att
  1.Fortsätt samla skärmklipp och gör en månatlig offentlig redovisning av skörden.
  2. Gå inte längre in i debatter med dem.
  3.Och fortsätt ditt gedigna granskande!!!
  Tack för allt grävande och framsläpande av hycklare i ljuset!

 60. Well, att du lyckats uppröra makten till den milda grad att de tar till personangrepp och invektiv ses från min frihetliga horisont som att du är helt rätt ute! Keep up the good work!

 61. Som sagt Rebecca – jag delar inte dina politiska värderingar men jag tycker du gör ett bra jobb med att granska makten, du vet att jag skulle älska om du granskade HELA samhället. Hemskt att se kommentarerna du får men det är ju tidsandan. Sköt om dig
  Carin

 62. Alltså jag har varken Twitter eller Facebook och med tanke på vad som skrivs så är det inget jag saknar. Det är alltså vuxna människor som skriver detta på dessa forum eller vad man ska kalla det. Det är verkligen dags för dessa människor att växa upp och komma ifrån blöjstadiet. Fullständigt horribla kommentarer från vuxna människor. Man häpnar! Men så är det väl bland dessa outbildade, att när argumenten saknas så tar man till sandlådeteknik. De borde i sanning skämmas! Du har i alla fall mitt fulla stöd Rebecca. Skit i dessa nonsensmänniskor som borde skaffa sig ett liv i stället för att kasta skit omkring sig.

 63. Jag har nog läst alla dina inlägg. Jag har inte sett nåt hat eller några rasistiska delar, men däremot en mängd framtagna fakta, som du på ett imponerande sätt har framfört. Såklart att vänsterfolk som sällan bryr sig om fakta, de behöver ju inte det, de är ju goda, blir lätt irriterade! Fortsätt ditt fina jobb!

 64. Det är ju hårresande vad folk kan vräka ur sig. Vad som förvånar mig (och nu vill jag inte utmana ödet) är att jag, trots att jag står med namn och bild, är moderator på Avpixlat, ständigt sticker ut hakan (tycker jag själv), försöker reta gallfeber på vänstern, speciellt Loan Sundman, och är allmänt “störig” inte har upplevt tillstymmelse till näthat. Jag är så oerhört förvånad så du anar inte! Ibland känner jag att “hoppa på mig bara” så att jag kan få ge igen, men icke!
  Jag kan bara dra en enda slutsats av denna frånvaro av näthat och det är att jag är synnerligen insignificant och det är himla trist!
  Vad jag vill säga är att du betyder något! Folk lyssnar och kanske känner sig hotade
  av en kvinna som tar plats. Var glad för att du väcker så många reaktioner!

 65. Tråkig ton på debatten onekligen, men nog inte ovanligt. Det man ser på sociala media nuförtiden är just en hårdare, otrevligare ton. Detta parat med att fakta inte längre är viktiga som debattmedel gör att vi nu ser uttalanden som möjligen skulle passera på skolgården för en mellanstadieskola (utan vuxna), men ingen annanstans.

  Se det som att du gör skillnad, Rebecka. Uppenbarligen skaver dina gräv i mångas skor. Fortsätt så!

 66. Ja, vad säger man. Det är i alla fall bra att du drar ner byxorna på dem genom att publicera det här.

 67. Tråkigt att det sunda förnuftet, empatin och respekten för sina medmänniskor försvunnit under de sista 20 åren. De bloggposter som jag läst av dig har varit väl underbyggda och med hänvisning till fakta. Uppriktigt sagt så förstår jag inte hur man ens kan komma på tanken att skriva en del av vad jag läst här ovanför. Även om jag inte skulle kunna vara i närheten av en person som jag ogillar, så av respekt för den så kommer jag aldrig att säga eller skriva något ens i närheten av ovanstående. Det om något är att gilla olika tycker jag.
  Det pågår en kampanj ute i skolorna om mobbing med Morgan, kanske något för de som skrivit dessa kommentarer till dig att ta del av! 🙂
  Jag hoppas du orkar fortsätta med ditt grävande Rebecca.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap