Sök
Stäng denna sökruta.

Kacka i eget bo

Texten uppdaterad med borttagen skärmdump 20151008 Idag, igen, är Karin Pettersson på Aftonbladet Ledare arg på näringslivet. Och borgarna. Och den förbenade högern.  Den här gången ger hon sig på Carola Lemne och bland annat hennes lön på 400 000 kronor. Hon är enligt Karin Pettersson chef över "den rikaste och mäktigaste lobbygruppen".  Nu råkar jag veta att LO, som alltså är delägare i Aftonbladet som betalar Petterssons lön har fruktansvärt många miljarder som tillgångar och intäkter så det där stämmer inte. För till skillnad från LO så ger alltså inte Svenskt Näringsliv en enda krona till ett parti. Det är nämligen så att företagare inte är en homogen grupp utan de röstar på olika partier. LO däremot sitter alltså i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon