Sök
Stäng denna sökruta.

Framtiden?

Detta är inte inlägg om vad jag tycker om det jag förutspår utan bara ett försök att sia lite om den framtida utvecklingen.   Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Jag brukar ju förhålla mig till verkligheten genom väl researchad fakta normalt sett. Men nu tänkte jag ge mig på att försöka sia lite i framtiden. Dels för att ett framtidsperspektiv ibland är nödvändigt, dels för att situationen inom migrationsområdet snabbt gått från dåligt till kaos.  Situationen har blivit exeptionell och exponentiell. Det blir värre varje dag.  Regeringen består av Socialdemokrater, som historiskt sett haft en restriktiv inställning till invandring, och Miljöpartiet, som trots sin ringa storlek faktiskt dominerat svensk politiks inställning i migrationsfrågan i snart...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon