Search
Close this search box.

Fribiljett

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Det finns, som trogna läsare vet, en genomgående röd tråd i den här bloggen.  Ett illa dolt raseri mot dubbla måttstockar, hyckleri, att göra en sak och säga en annan. Ur ett borgerligt perspektiv. Granska samma sak inom borgerligheten lämnar jag med varm över till någon av de av de 350 miljoner kronor per år finansierade delar eller noder av arbetarrörelsen. Det är liksom inte så att det saknas resurser.  En av sakerna som jag irriterar mig mycket är fribiljetten. Arbetarrörelsen med alla dess förgreningar har sedan urminnes tider nämligen en sådan, en de gett sig själva. Antingen får man den via modersmjölken, i SSU, på Bommersvik eller någon annan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon