Search
Close this search box.

Se om sitt eget hus

Bilden är gjord i samarbete med serietecknarna "I fablernas land" Vi behöver bostäder. Läget är akut. Detta är alla överens om och alla är medvetna om det. Sedan har olika personer och organisationer lite olika lösningar på det här problemet. I Stockholm står det idag 500 000 personer i bostadskö. Enligt Boverket måste 600 000 bostäder byggas på tio år för att klara både befintlig bostadsbrist och den ökade efterfrågan beroende på den stora flyktingstillströmningen, när 400 000 människor väntas inom några år.    Även Hyresgästföreningen tycker att det byggs för lite. Detta trummar de ut via olika kanaler såväl debattartiklar som intervjuer och egna seminarier.  "Dags att få fart på bostadsbyggandet".   Men om Hyresgästföreningen verkligen tycker att det borde byggas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon