Sök
Stäng denna sökruta.

Troll från LO-borgen

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Ni som följer bloggen vet att i maj utspelade sig ett mindre krig här mellan mig, som tog ställning för syskonen Mehdis på Ingeborgs Bageri och som satts i blockad av Livsmedelsanställdas förbund, och nämnda fackförbund.  Flera från förbundsstyrelsen skickade mail och kommentarer och allra mest aktiv var själva förbundsordförande Hans-Olof Nilsson.  I fredags kväll sitter jag och min man på landet. Barnen sover, vi har haft kräftskiva och nu ligger vi och kollar på slutet på en film. Brasan har nästan slocknad i den öppna spisen. Då får jag en mailnotis om en ny kommentar på min blogg.  En anonym kommentar.  Ett passivt hotfullt avsändarnamn: Du vet vem jag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon