Sök
Stäng denna sökruta.

Mjölka systemet

Bilden publiceras i samarbete med satirtecknarna I fablernas land  Om man har jobbat länge i offentlig förvaltning vet man hur man manövrerar alla våra tusentals bidragssystem.  Den slutsatsen är lätt att dra när man läser nyheten att Allan Larsson ska dra igång en lokaltidning i mobilen.  Allan Larsson är socialdemokrat och började sin bana som utredare på IF Metall, ett uppdrag som slutligen resulterade i förslaget om löntagarfonderna. Att fackföreningsrörelsen med hjälp av socialdemokratiska regeringen skulle lagligt kunna stjäla halva privata företag. Detta förslag stoppades tack och lov till slut. Han var finansminister 1990-91.   Nu har Larsson dragit igång ett nytt projekt. En lokaltidning i mobilen.    Tanken är att kombinera direktreklam och kundklubbar, som blir intäktsströmmarna, med lokaltidningsjournalistik....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon