Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholm blir Muteborg

Stockholm bytte majoritet i stadshuset förra året till en röd-grön-rosa röra. Då utsågs även nya stadsdirektörer och biträdande stadsdirektörer. En av dem är Ingela Lindh.    Hon har jobbat länge i staden men hon började i politiken. Som politiskt tillsatt borgarrådssekreterare åt socialdemokraten Mats Hulth. Lindh är inte 32 år idag, artikeln är hämtad från DNs arkiv.  Ingela Lindh är inte bara vice stadsdirektör utan även VD för aktiebolaget Stockholms Stadshus AB som är moderbolag till kommunens samtliga bolag. Ett viktigt jobb. Så här ser organisationen ut i staden. Kommunfullmäktige utser alltså koncernstyrelsen som i sin tur utser chefen för Stockholms Stadshus AB. Dessa utsåg alltså socialdemokraten Lindh för ett år sedan.    I sitt jobb som VD är hon alltså...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon