Search
Close this search box.

När Täby blev symbol

Det pratas mycket om Täby, en kommun norr om Stockholm. Detta är kommunen Fredrik Reinfeldt kommer ifrån och det har säkert spelat in.  För Täby har blivit symbolen för gamla sortens moderater. Giriga direktörer i dyra villor. Och nu vägrar de att att ta emot flyktingar och bidra. De ska bara ha och ha. Efter Reinfeldts berömda "öppna hjärtan"-tal i augusti 2014 blev det ännu mer symboliskt. Den rika hemkommunen smiter undan.  När man söker på "Täby flyktingar" får man upp en rad sådana här artiklar:  ​SVT 2014 ​Expressen 2014 Som ni ser har vänsterpressen inte vilat på hanen utan använt just Täby som det dåliga exemplet, gång på gång. Symbolen för egoistiska borgare, rika snåljåpar som röstar blått. AiP står...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon