Search
Close this search box.

Landstinget och särintresset

I Stockholms läns landsting styr som bekant Alliansen men även oppositionen har arvoderade landstingsråd. Och en av dessa heltidsarvoderade oppositionslandstingsrådstjänsterna har miljöpartisten Susanne Nordling.  I den rollen är hon med och fattar viktiga beslut om sjukvården i hela länet. Det är mycket pengar, 53 miljarder är budgeten till sjukvården och 9 miljarder för lokaltrafiken som också sköts av landstinget. Nordling brinner extra mycket för kroniskt sjuka.    Men samtidigt som hon är heltidsarvoderad politiker med ett arvode på 97 000 kronor per månad har Susanne Nordling aktiva egna företag - inom vårdbranschen. Nordling är nämligen så kallad naturläkare, vilket är ett annat ord för homeopat. Ingen riktig läkare alltså. Men hon sysslar med vård.    Alternativ medicin är något Miljöpartister...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon