Sök
Stäng denna sökruta.

Är debatten dum?

Det är det många som undrar. Senast i raden krönikören Per T Ohlsson, som skrivit för Sydsvenskan sedan Danmark förlorade Skåne ungefär.  Nu ger han sig in i meta-debatten om migration. Och har gör det på sättet som har blivit hans signum: han skrider in på opinionsarenan långt efter de allra flesta,  och först upprepar det andra skrivit tidigare, sedan levererar "sanningen" inslagen i lite-bättre-moral-än-de-flesta-papper. Kom det några nya vinklar eller nya åsikter? Nix. Istället rycker han först ut till sina kollegors försvar:   Jag väljer att inte en kommentera haveristen Ekström eller Larsmos och Svensson attacker på andra skribenter och grunda analyser av det politiska läget. Jag vill inte bidra ytterligare till den här fördumningen de med frenesi håller liv i. Som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon