Sök
Stäng denna sökruta.

Det här är Göteborg

Man får de politiker man förtjänar. Vart fjärde år får man nämligen välja dem.  Varför Göteborg VARJE val väljer samma gäng är obegripligt men man får som sagt vad man förtjänar.  En stad som döper en bassäng till Pöl Harbour förtjänar i och för sig allt den kan få men det är ett annat inlägg.  Nu har den röd-grön-rosa röran i Göteborg gjort sin budget.  Eftersom det är S, V, MP och FI som gjort budgeten inleds den med vissa av den postmoderna vänstern favoritfrågor. Bland annat jämställdhet. Göteborg ska börja tillämpa könsuppdelad statistik och kartläggningar för att "strukturer måste synliggöras och mannens roll problematiseras". Göteborgsk jämställdhet handlar alltså inte om jämställdhet mellan könen man och kvinna utan hur männen kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon