Sök
Stäng denna sökruta.

Praktikant sökes

Älskar du politik? Är du borgerlig? Gillar du min blogg och annat jag gör? Nu söker jag en praktikant.  Du är student i slutet av din utbildning och har tänkt att jobba inom journalistik, politik, opinionsbildning eller angränsande verksamheter när du är klar. Du ska ha ett till två år till examen.  Egenskaper som är viktiga är flexiblitet och kreativitet. Du måste vara orädd. Debatt är något du gillar och du kan argumentera. Självständighet och öppet sinne, det vill säga kunna angripa problem och vinklar på nya sätt, är också egenskaper som värderas.  Kunskaper som krävs är politiskt kunnande, förmåga att skriva, erfarenhet av och kunskap om sociala medier, främst Twitter och Facebook. Det är ett plus om du skrivit professionellt tidigare,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon