Sök
Stäng denna sökruta.

Tröttnat på ensidig media?

Har du liksom jag tröttnat på det snäva urvalet i public service generellt och Sommar i P1 i synnerhet? När raden av popvänster och kulturelit aldrig verkar ta slut medan människor mindre kända för allmänheten och företagare lyser med sin frånvaro? Får jag höra en enda avdankad Dramatenskådis sommarprata........ Jag tröttnade i alla fall och gjorde därför ett eget sommarprogram. Med ny teknik som podcast, som möjliggör för vem som helst att göra egen radio och små medel kan man ändå på något plan konkurrera med etablerad media. Få sitter idag klistrade vid radioapparaterna kl 13 när Sommar drar igång, desto fler letar upp de avsnitt som intresserar dem och lyssnar på dem i efterhand via podcast - streamad radio...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon