Sök
Stäng denna sökruta.

Kära Påven

Alla sätt är bra utom de dåliga, som det gamla ordspråket säger. Eller vad det nu är, kanske bara en klok gubbe.  Så varför inte testa lite oortodoxa kommunikationssätt för att lyckas i sitt påverkansarbete? Tänkte kanske Naturskyddsföreningen härom dagen. För DN rapporterade idag om att de tillsammans med sina kompisar i bland annat Jordens vänner skrivit ett brev. Till påven.  Varför? För att finansborgarrådet Karin Wanngård i Stockholm ska åka till Vatikanstaten och de tänkte testa ett nytt sätt att.....stoppa Förbifart Stockholm. Be Påven, och Gud, om hjälp.  Det är nätverket Stoppa Förbifarten som skrivit brevet.  Jag kommer osökt att tänka på barns brev till tomten när jag hör det här.    Vilka är det då som kläckt denna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon