Sök
Stäng denna sökruta.

Borgerlig normalisering

Ett favorituttryck och förklaring från allt från vänstern till folkpartistiska ledarskribenter är att det pågår någon typ av "normalisering till SD." Detta används som argument varje gång de stöter på någon med annan uppfattning än dem själva i migrationsdebatten. Även borgerliga ungdomsförbundare av olika logotyp svänger sig med detta som en typ av universallösning i debatten. Något man alltid kan dra ur hatten för att man inte klarar av att diskutera och därmed vill stänga diskussionsdörren, helst så hårt att motståndaren får den i pannan med blåmärket "SD är ändå lite okej" skymtande i pannan. Eller för att man helt enkelt tror så för att någon sagt det.  Det pågår ingen normalisering till SD. Den analysen är ytlig och tyder...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon