Sök
Stäng denna sökruta.

Mediamys

Varje år delar Advokatsamfundet ut ett journalistpris. Det har delats ut till en rad kända journalister och även redaktioner genom åren.  De senaste åren har följande fått deras pris: Ramberg har ju som jag visade i förra inlägget gjort sig känd för att rikta kängor mot media. Men tittar man på hennes blogg riktar sig dessa ensidigt mot Dagens Industri, Expressen och Svenska Dagbladet. Läser man hennes flöde hittar man en strid ström av hyllanden av....... DN och Aftonbladet.  På bloggen har hon hyllat Aftonbladet.    På Twitter lyfter Ramberg i princip uteslutande fram, när det gäller svensk media, DN och just Aftonbladet.    En tidning som står överst på Rambergs shit-list är utan tvekan Dagens Industri. Det nyligen igångssatta...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon