Sök
Stäng denna sökruta.

Allt är inte relativt

Tro och Solidaritet är de kristna sossarnas organisation. De har en hög position inom S och sitter till och med i partiledning.  Nyligen valdes statsvetaren Ulf Bjereld till ordförande så honom och hans uttalanden får man numera ta med en nypa salt.  De startades enligt dem själva för att "vaccinera mot högerinflytande i svensk kristenhet"   SSU hakade på den här linjen i kyrkovalet förra året och gjorde en liten film om att Jesus var sosse.    Enligt deras stadgar ska de se oliktänkande som en stor tillgång.    Med dialog verkar de mena 1) relativisering och 2) förnekelse.  En av mina vänner satt nämligen på ett seminarium i Almedalen de ordnade och live-twittrade. Saker som kom ur den där...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon