Sök
Stäng denna sökruta.

Köp en lott – stöd en sosse

Så här i sommartider så kanske fler av er, som egentligen inte brukar spela, köper en liten lott. Bara för att det är kul.  Jag menar, 20 spänn är ju lite pengar för lite nöje och chansen att vinna pengar. Men vart går dina 20 kronor till? Lite olika ställen faktiskt. Vi har spelmonopol som bekant så många tror nog att alla lotter man kan köpa i butiker och online är Svenska Spel. Men icke. Det finns några andra aktörer som har ett fiffigt undantag, fixat av politikerna som styrde när lotterierna startades.  Till exempel A-lotterierna. De ägs till 100 % av socialdemokraterna.    De säljer bland annat de här lotterierna, både prenumerationslotter och skraplotter.    Men det är inte bara...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon