Sök
Stäng denna sökruta.

Förmedling utan jobb

I går upprepade Stefan Löfven sitt mål att ha EUs lägsta arbetslöshet 2020 - ett mål på bekvämt avstånd långt in i nästa mandatperiod. Men vem ska fixa jobben? Ja, inte Arbetsförmedlingen i alla fall.  En av det första sakerna regeringen gjorde var att lägga ner den största utredningen om Arbetsförmedlingen på 20 år. Poff. Den behövdes inte, sa Ylva Johansson.    Att Johansson hänvisar till att tillsätta utredningar är meningslöst när man har praktiska problem här stor humor eftersom hennes egen regering ju inte gjort annat sedan de tillträdde. Minst 38 utredningar och 60 miljoner i budget för dessa.    Nedan kan ni läsa direktivet för den utredning som nu begravts.    Men absolut, Ylva Johansson. Det är ju...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon