Sök
Stäng denna sökruta.

Utredningsregeringen

Då har nu "äntligen" socialdemokraterna ihop med de illröda och vattenmelonerna (gröna utanpå, röda innuti) fått igenom sin budget. Inte för att den var bäst utan för att alla andra la ner sina röster.  Kul att vinna på walk over liksom.  Resultatet av deras budget är föga förvånande skatter, skatter, skatter. Högre alltså. Det är och har varit vänsterns främsta idé och lösningar på alla världens problem så länge man kan minnas.  På Skattebetalarnas hemsida kan ni läsa den fullständiga listan på 2015 års skattehöjningar. Men det kommer såklart ett gäng 2016, 2017 och 2018 också. Den som väntar på något gott.... Men ett axplock är:    Regeringen valdes 14 september och tillträdde 3 oktober. Efter sommaren har de nästan suttit...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon