Dokusåpan Hans-Olof

Min nyfunna vän Hans-Olof Nilsson på Livsmedelsarbetareförbundet har hört av si

Vilken lycka!

Eftersom det var lite…..rabalder… om just bilder senast – de hävdade upphovsrättsintrång men sedan blev det tyst – vill jag förtydliga att bilden föreställande Hans-Olof i sin allra bästa fack-pamps-position alltså är en högupplöst nerladdningsbar bild från www.livs.se . En så kallad pressbild fri för nerladdning.

Kommer jag få mail av Inger nu? Experten på upphovsrätt? Spänningen är olidlig. 

Hans-Olof verkar ha saknat att maila med mig så mycket att han inte kunde hålla sig från att kommentera på min blogg. På ett inlägg som inte alls handlade om vare sig honom eller ens facket, får jag tillägga. Jag tolkar detta som att Hans-Olof numera är en frekvent läsare av bloggen. 

Trevligt.

Det var på det här oskyldiga inlägget Hans-Olof såg sig manad att skriva lite. 
 

Rimligt.

Eller så undrar man om han 1) har impulskontrollproblem eller 2) skåpsuper. Klockan var inte ens tre en lördag. Exakt vad i detta som provocerade Nilsson att kommentera och dessutom något så osammanhängande som något om…..Dagerlind på Axpixlat och SD är högst oklart. 

Var någonstans fick han in dem i inlägget? Men, det finn väl bara i fantasin (som Kalle nynnade i sitt Klätterträd).

Men jag blev givetvis till mig av glädje. Äntligen lite mailkonversation med Nilsson!
 

Sedan uttryckte Hans-Olof omtanke om min försörjning. Så. Gulligt. 
 

Men Hans-Olof sparade det roligaste till sist. 

För diskussionen fortsatte även på söndagen den 1 juni och klockan 12 skrev han följande redan klassiska rader: 

”Di har ju som alla vet passerat zenit som organ för näringslivet för länge sedan. Numera mest inriktad på börsnissar och Timbro-politrucker….”

Och här kommer det allra allra bästa:

”Det vill säga inga som på något sätt bidrar till BNP”
 

Efter denna final återstår liksom inga kommentarer. 

Jag återgår helt enkelt till att skriva ledare i tidningen som ingen som bidrar till BNP läser och suger på den karamellen. 
 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!