Search
Close this search box.

Dokusåpan Hans-Olof

Min nyfunna vän Hans-Olof Nilsson på Livsmedelsarbetareförbundet har hört av si Vilken lycka! Eftersom det var lite.....rabalder... om just bilder senast - de hävdade upphovsrättsintrång men sedan blev det tyst - vill jag förtydliga att bilden föreställande Hans-Olof i sin allra bästa fack-pamps-position alltså är en högupplöst nerladdningsbar bild från www.livs.se . En så kallad pressbild fri för nerladdning. Kommer jag få mail av Inger nu? Experten på upphovsrätt? Spänningen är olidlig.  Hans-Olof verkar ha saknat att maila med mig så mycket att han inte kunde hålla sig från att kommentera på min blogg. På ett inlägg som inte alls handlade om vare sig honom eller ens facket, får jag tillägga. Jag tolkar detta som att Hans-Olof numera är en frekvent läsare av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon