Sommarprojekt

Jag kommer inom kort att lansera ett kul  sommarprojekt. 

Projektet är tänkt att via nya kanaler faktiskt kunna konkurrera med och komplettera public service. 

En liten skutt försöker utmana stora draken. Lite av temat även på bloggen som ni alla vet 🙂 Jag har förberett projektet hela våren. Vi lanserar snart idén, själva projektet rullas ut första veckan i juli.  

Avslöjar mer inom kort men håll utkik!
 

8 kommentarer
  1. UtmĂ€rkt ide! Du Ă€r en av de fĂ„ som genomlyser viktiga frĂ„gor pĂ„ ett ocensurerat sĂ€tt. Övriga media i Sverige har helt slutat med undersökande journalistik utan istĂ€llet blivit ett propaganda organ för det politiskt korrekta. KĂ€mpa pĂ„!

  2. JĂ€ttebra! Det behövs fler medier som vĂ„gar rapportera ocensurerat. Idag Ă€r svensk media nĂ€stan att jĂ€mstĂ€lla med diktaturkinas. Bara sĂ„nt som passar en liten klick. Resten tas inte mer pĂ„ grund av “utrymmesskĂ€l”.

  3. SpÀnnande ser fram emot detta , kan du avslöja vilka andra skribenter som kommer medverka eller Àr det hemligt.

    P.s mĂ€rker att Hans-olof pĂ„ livs verkar ha ett nĂ€stintill sjukligt intresse av att sammankoppla dig med andra organisationer/personer han inte gillar gissar att inlĂ€ggen om bagerikonflikten och livs maffiametoder mĂ„ste ha svidigt nĂ„got fördjĂ€vligt dĂ€r pĂ„ fackkontoret 😀 Det Ă€r sĂ„ att man börjar undra om det Ă€r sĂ„hĂ€r dom försöker skrĂ€mma andra till tystnad.

  4. Bra idé. Glöm dock inte bort vad MSM gÀrna glömmer. Det finns Ätta partier i vÄr riksdag. Alla i och för sig förmodligen lika korrupta, men i alla fall.

  5. Oh , detta vÀntar jag med spÀnning pÄ. Kul att du gillar min favoritblomma! Tack för att du orkar undersöka och dra slutsatser, sÄ sÀllsynt i dessa dagar nÀr de flesta stoppar huvudet under armen och förlitar sig pÄ vad magen sÀger. FastÀn de har sura uppstötningar . Lycka till!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Namn *