Sök
Stäng denna sökruta.

Sommarprojekt

Jag kommer inom kort att lansera ett kul  sommarprojekt.  Projektet är tänkt att via nya kanaler faktiskt kunna konkurrera med och komplettera public service.  En liten skutt försöker utmana stora draken. Lite av temat även på bloggen som ni alla vet :-) Jag har förberett projektet hela våren. Vi lanserar snart idén, själva projektet rullas ut första veckan i juli.   Avslöjar mer inom kort men håll utkik!  ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon