Sommarprojekt


Jag kommer inom kort att lansera ett kul  sommarprojekt. 

Projektet är tänkt att via nya kanaler faktiskt kunna konkurrera med och komplettera public service. 

En liten skutt försöker utmana stora draken. Lite av temat även på bloggen som ni alla vet 🙂 Jag har förberett projektet hela våren. Vi lanserar snart idén, själva projektet rullas ut första veckan i juli.  

Avslöjar mer inom kort men håll utkik!
 

8 kommentarer till Sommarprojekt

  1. Utmärkt ide! Du är en av de få som genomlyser viktiga frågor på ett ocensurerat sätt. Övriga media i Sverige har helt slutat med undersökande journalistik utan istället blivit ett propaganda organ för det politiskt korrekta. Kämpa på!

  2. Jättebra! Det behövs fler medier som vågar rapportera ocensurerat. Idag är svensk media nästan att jämställa med diktaturkinas. Bara sånt som passar en liten klick. Resten tas inte mer på grund av “utrymmesskäl”.

  3. Spännande ser fram emot detta , kan du avslöja vilka andra skribenter som kommer medverka eller är det hemligt.

    P.s märker att Hans-olof på livs verkar ha ett nästintill sjukligt intresse av att sammankoppla dig med andra organisationer/personer han inte gillar gissar att inläggen om bagerikonflikten och livs maffiametoder måste ha svidigt något fördjävligt där på fackkontoret 😀 Det är så att man börjar undra om det är såhär dom försöker skrämma andra till tystnad.

  4. Bra idé. Glöm dock inte bort vad MSM gärna glömmer. Det finns åtta partier i vår riksdag. Alla i och för sig förmodligen lika korrupta, men i alla fall.

  5. Oh , detta väntar jag med spänning på. Kul att du gillar min favoritblomma! Tack för att du orkar undersöka och dra slutsatser, så sällsynt i dessa dagar när de flesta stoppar huvudet under armen och förlitar sig på vad magen säger. Fastän de har sura uppstötningar . Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap