Sök
Stäng denna sökruta.

Hudfärg räknas

Uppdaterad 28 maj längst ner Det är inte jag som tycker det här, min åsikt är att det inte finns något mer ointressant än just vad du är född, om du har snopp eller snippa eller vem du vill ligga med. Det är vem du är som räknas. Men andra tycker det. Till exempel Rättviseförmedlingen. Även SVT och Kulturdepartementet och hel radda andra tycker det här. Nyligen fick SVT en ny divisionschef - Anne Lagercrantz som gick från Ekot i Sveriges Radio. Hon sa så här om det här med bakgrund och hudfärg. Mångfalden i SVTs chefsledning är det dock lite si så där med. För i gänget där makten över utveckling av program, redaktioner och digitala projekt finns är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon