Sök
Stäng denna sökruta.

Chef här, chef där

Idag skriver Hyresgästföreningen på DN Debatt samt håller ett seminarium. Ämne? Att marknadshyror är dåligt. Inte första eller sista gången vi kommer få höra detta från just HGF. Men det intressanta är i vanlig ordning inte det som står utan det som inte står. En av de första sakerna man kan läsa i artikeln är det här: Oberoende.  Viktigt litet ord det där. Lätt att vara vårdslös med också. Vem är då denna oberoende person på Ramböll de anlitat? Ja, enligt pressmeddelandet de skickat ut är det Mariell Juhlin. Det hade kanske inte varit något konstigt alls att det var just hon som gjort rapporten. Om det inte vore för att hon är Hyresgästföreningens nya chefekonom. Hon har alltså bara satt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon