Sök
Stäng denna sökruta.

Min helg

När hela familjen tagit en välbehövlig lång sovmorgon till 7.21, efter att ha praktiserat lite stärkande tid av den nya träningsformen sleep-boxning med en av mina sovande 4-åringar de sista morgontimmarna, går hela familjen upp.  Eller de går snarare ner, från loftet på landet. Morgonljuset letar sig in genom väggen vi har mot tomten och skogen golv till tak, så man ser varenda litet kladdigt barnfinger på rutorna. Det är min tur att få sovmorgon. Som varje lördag.  Vi äter middag på Taverna Brillo med barnen varje dag - de varierar mellan tryffel-pizza och vildsvinskorv med mögelostar och kladdar aldrig - så just den här helgen kändes mysigt att åka iväg. Även den exklusiva raskatten Lennart förstås, hela familjens lilla älskling som är nästan helt perfekt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon