Sök
Stäng denna sökruta.

Din guide i den juridiska djungeln

Konflikten mellan Ingeborgs Bageri och facket är i grund och botten nu ett juridiskt fall i och med att Livs lämnat in en stämningsansökan till Arbetsdomstolen. Så här behövs juridisk kunskap för att förstå både varför Livs valt att göra just det och vad som händer härnäst. Jag har därför pratat med en person som kan väldigt mycket om just fackliga konflikter och arbetsrätt för att alla mina läsare ska få lite guidning i den här arbetsrättsliga djungeln. Han är sakkunnig inom arbetsrätt och fackliga förhandlingar och har jobbat länge med just detta.  Ett misstag Ingeborgs, eller Kabes AB som aktiebolaget heter, gjorde var att inte säga upp den anställde när de köpte företaget i juli. Man kan anta att överlåtelsen skedde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon