Search
Close this search box.

Arbetet är ute och cyklar

Debatten om Ingeborgs fortsätter i media. Idag är jag en av undertecknarna av en debattartikel på Nyheter24. Idag har landets kanske sämste ledarskribent, Martin Klepke, hoppat på sin lilla röda cykel och börjat cykla. Runt, runt.  Det allra roligaste i denna i övrigt dåliga artikel är att han försöker inbilla sina läsare att han har en susning om företagsekonomi. Ingen som följt dramat om Ingeborgs kan undgå att det är bland annat mig han syftar på i sitt inlägg, och alltså bland annat jag som borde läsa ekonomi,  Men nu är det så att jag själv faktiskt redan har en magisterexamen i just företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg så jag tänkte därför ta tillfället i akt att lära honom, och alla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon