Search
Close this search box.

Blockad-kampanj

När man kollar lite noggrannare på vad Livsmedelsarbetarförbundet håller på med just nu visar det sig att Ingeborgs Bageri bara var en del av en kampanj mot småföretagare Livs lanserade under våren 2015.  Jag har nämligen begärt ut samtliga varsel som Livs lagt 2015.  Ett mönster framträder.  Livs håller just nu på med en blockad-kampanj, riktat mot små företagare. De är nämligen lättast att ge sig på.  Först inledde de med att varsla Ingeborgs Bageri i Linköping om blockad den 9 mars. Skälet vet ni redan - att de ville tvinga bolaget att teckna kollektivavtal för den enda anställda.    Samma dag sätter Livs ett annat litet bageri i blockad - Roslagsbageriet i Norrtälje. De hade mycket att göra den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon