Sök
Stäng denna sökruta.

Du ska döden DÖ, eller?

I brist på sakpolitik att diskutera, för värre stiltje på den politiska arenan har vi väl inte sett på rätt länge, har diskussionen om Decemberöverenskommelsen (DÖ) blossat upp.  Främst av ett gäng tongivande borgerliga skribenter men även en del kommunpolitiker i främst Moderaterna, har nu tagit bladet från munnen på grund av distriktens årsmöten.  Men jag är rätt utled på debatten faktiskt.  Det är nämligen ett sabla gnäll från höger. Utan någon förankring i reell verklighet eller politik, tycker jag. Alternativet är noll fokus på. Det ÄR ingen kul situation politiskt eller parlamentariskt just nu men givet läget är inte DÖ problemet.  Personligen tycker jag att Alliansen skulle ha fällt regeringen Löfven i misstroendeförklaring. Inte ihop med SD utan självständigt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon