Sök
Stäng denna sökruta.

Efterlysning!

Har du eller någon du känner drabbats av fackets maktmissbruk? Fackförbund spelar ingen roll, alla historier är intressanta.  Det spelar heller ingen roll när detta hände, det kan vara länge sedan.  Maila mig din historia till . Märk mailet med "Efterlysning".  Jag sammanställer sedan alla bidrag, med anonyma avsändare så skriv vad ni vill kalla er och ålder bara.  Allt material stannar hos mig och jag kommer inte vidarebefodra era namn till någon.  Jag vill bara visa för alla att historien om Ingeborgs bageri på inget sätt är vare sig ny eller unik. Vi måste sätta stopp för hur facken beter sig. De har gjort bra saker, för 100 år sedan. Men sedan länge beter de sig illa. Jagar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon