Sök
Stäng denna sökruta.

Rond 3 – hur man dribblar bort sig helt

Det här har verkligen utvecklat sig till en för både mig och omvärlden otroligt underhållande följetong.  Och den är tydligen inte alls slut ännu.  Ni har ju alla kunnat läsa Livsmedelsarbetarförbundets totala genomklappning genom mina tidigare blogginlägg.  I måndags plockade så Corren upp mitt bråk med Livs. Väldigt kul att ha inspirerat media på nyhetsplats.    De passar även på att ringa till Livs och pratar med vice ordförande Gerald Lindberg. Men han vill inte prata.  "Vi vill inte kommentera det Rebecca Uvell skriver på sin blogg"   Men vänta lite nu? Har inte Livs precis ägnat hela valborg åt att just kommentera?  Jo. Även Gerald Lindberg himself. För så här skrev han på min blogg.    Då kan man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon