Sök
Stäng denna sökruta.

Rond 2

Den här verbala matchen jag just nu har med Livsmedelarbetarnas förbund - detta LO-förbund befolkat av människor som tagit fack-pamperiet till en olympisk nivå - fortsätter.  Hans-Olof Nilsson har inte fått tillräcligt med stryk tycker han utan vevar igång rond 2.  För idag fick jag ytterligare ett mail av Nilsson.  Igår var jag okänslig som publicerade hans på internet spridda jobbmobilnummer och hans egna pressbilder för att han enligt egen utsago är förföljd av nazister. När inte det fungerade började han gaffla om upphovsrätt. Till redan publicerad information. Nu är jag bara ute efter honom för att han visst snart är pensionär. Tycker han såg rätt ung på på bilden men den som dragit in ålder i det här är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon