Sök
Stäng denna sökruta.

Vinsthatare?

Ilmar Reepalu var kommunstyrelsen i Malmös ordförande i 20 år innan han avgick 2013. Mest känd för allmänheten kanske han är för sina antisemitiska uttalanden. Att sittande regering bara utser sina egna kompisar till utredare har blivit solklart efter bara 6 månader, bland annat har Ylva Johansson sparkat två moderater och utsett två av sina egna vänner till utredare. I mars i år fick därför Reepalu, av sina polare, jobbet som utredare av privata välfärdsföretag. "Utredningen" går alltså ut på att komma fram till hur man kan tvinga privata företag att inte få ta ut vinst alls, givet gällande lagstiftning samt hur man kan ta bort LOV. Inte så mycket att reda ut när man redan vet svaret men Reepalu behöver väl...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon